Nelepivý pekáč

macik34
25. máj 2023

Poraďte, aký povrch zvoliť.vpripadne značku. Na mäso, koláče..taký univerzálny.

moonlight1210
25. máj 2023

@macik34 obycajny smalt a kolac pekne podsypat mukou.

Mam aj nelepive plechy (niektory kolac sa aj tak prilepi, no menej ako v beznom plechu), ale tie musim umyvat rucne a jemne. Raz som jeden hodila do umyvacky a v rohoch sa ta vrstva odlepila, odpadla a mohol ist rovno do kosa.

Mne sa najlepsie osvedcil smalt. Vydrzi to akekolvek naradie, umyvacku, nerozbije sa ako keramika, nie je tazky ako liatina. S tym som spokojna. Postupne za take vymienam vsetky plechy, ked natrafim na ten spravny rozmer v smalte.

zdenusa4
25. máj 2023

Mne osobne najviac vyhovujú tie smaltované. Také tie kadejaké bodkované čierne, isto vieš 😀 Naposledy som kupovala v Tescu, stále ho používam a je fajn. Vôbec by som nemenila 🙂

lelelienka
25. máj 2023

Jenske misy, glazovane keramicke take akoby zapekacie misy a delimano pekac, v tychto sa mi nepripecie a ked sa nahodou obcas prilepi (velmi zriedka) ide to super dole. Jedine velke dlhe zaviny a pecene zemiaky robim na klasickom smaltovanom velkom plechu a zemiaky prave dam naschval pripiect.

maca1984
25. máj 2023

Z Orion domácich potrieb séria grande, myslím.
Ak by bolo treba, neskôr môžem odfotiť