Nedeľný obed

28. jan 2022

Som ešte len začínajúca mladá gazdinka 😅😬 date mi prosím typ na jednoduchy víkendový /nedeľný obed? 🙂 priateľ preferuje veľa masa 😅 ale môžte poradit aj niečo ľahšie pre mna ďakujem

kakakina
28. jan 2022

My ideme robit obrátene hovädzie rezne

anne_mary2
28. jan 2022

@kakakina supnut do rury cele kurca na kilo soli , alebo pecenekuracie stehna, to mas bez roboty 🙂 k tomu zemiaky pecene, varene, kasa…
Nejaka zivanska z plechu.
alebo teda google a recepty s postupom, a skusat, kazda sme zacinala 🙂

modraslamka
28. jan 2022

rezeň (z Azkabanu) 😁

lenkamatkova
28. jan 2022

kaaaždu nedeľu musí byť vývar :D bez toho neprežijem, ešte som sa neprejedla za 29 rokov ....a na druhé budem variť hlivový perkelt s haluškami (u nás idú huby na dračku)

kakakina
28. jan 2022

@anne_mary2 hi hi ja nezačínam to pani nado mnou 😜, ja len radim

mary841
28. jan 2022

Skús toto, rýchle, jednoduché, a vždy sa zalizujeme s mužom 🤤😄😊
https://varecha.pravda.sk/recepty/jednoduche-pe...
Mám rada takéto rýchle jednoduché recepty z jedného plechu, keď tak dorob k tomu ešte nejaký šalátik a hlavne to kuriatko podlej tou šľahačkou, fakt je to mastenica 🤤

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vanda323
28. jan 2022

No dovi dievčatá, a zas som vyhladla pri tejto téme .....a to som jedla cca pred hodinou 😄

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
28. jan 2022

@cocolino234 mňam!

mirka438
28. jan 2022

Podla mna su vsetky nedelne obedy lahke 😀 na pripavu myslim.. ci uz obyc rezne s kasou alebo salatom zo zemiakov/cibulky a sladkokysly nalev, fasirky, knedlo vepro, plnena paprika alebo len gulky v paradajkovej omacke, alebo len prirodne rezne s akoukolvek omackou a napr pecenymi zemiakmi, kura v celku upecene/nasolene ochutene alebo rozklepany reznik na tenko a naplneny bud sunka syr alebo hocico ine co mas doma v chladnicke a len to skrutis do nejakej rolky alebo kapsicky, segedin este napriklad a samozrejme vyvar hovadzi alebo slepaci nieje nic narocne. Len najst dobre recepty a vsetko vymenovane zvladne podla mna kazda sikovna mlada gazdinka. My ked sme s muzom zacali spolu zit som mala 20 rokov a so spravnymi receptami a obcas maminou na telefone to slo hladko. Co doteraz neviem uvarit je dobra ryza 😀

hederamonstera
28. jan 2022

Vepro-knedlo-zelo. Nic tazke😊