Zeny, ako opravit pernik, do ktoreho som zabudla dat cukor? Uz je upeceny... 🤦🏼♀️ Nejaka cukrova voda alebo co ho nezachrani? 😥
Potriet lekvárom a poliať čokoládou? 🤷🏼♀️
@jasadaresa hore džem a na to ešte čokoládu
@janai1 je hnusny, to nezjedia nielen moje deti, ale ani ja... 😝
Pomrv ho a urob tie guličky pekne, prídas čo potrebujes.. neviem ako sa to volá, také na paličke kolacove lizatka.. ja som tak raz bábovku spotrebovala čo sa mi rozpadla 😅
@jasadaresa ja by som do mlieka dala práškový cukor a veľmi zľahka to poliala mliekom, ale nie veľa nech nieje premoceny, ale ani malo, aby to prešlo do cesta. Niekto polieva trochou mlieka bežne, keď sa neprezenie množstvo, bude dobrý a vláčny 🙂
@jasadaresa tak ho popichaj spajdlou a polej vodou s curom.. tak primerane...
Ja by som tiež nechala trochu obschnúť, rozmrvila, ocukrila podľa chuti, priliala šťavu zo zváraných višní (prípadne rum), tak aby sa to dalo tvarovať a z toho porobila guľôčky - do vnútra višňu a obaliť v kokose 😊
Zeny, zachranila som ho. Urobila som cukrovy sirup, kolac prevratila naopak, popichala nahusto a poliala sirupom. Este som ho suplado rury na 100st. aby sa ten cukor lepsie rozpustil. Nechala v.rure teochu vychladnut, potom zakryla potr.foliou a nechala v rure do rana. Potom som ho obratila a dala normalne dzem a coko... Je sice trochu mokrejsi, ale chuti... 🤤 🥳
@jasadaresa nič, ja cukor nedavam vôbec 😀