Zeny, povedzte😀 akoze strasne vela tolerujem svojim detom a teda moja trpezlivost sa 20nasobila ofkedy mam deti….ale…ja pecenie s nimi nedavam😀 proste toto neviem predychat. Uskodim im závažne, ked ich nechcem predstavit tejto robote?😀 mozno ked budu starsi…maju 2 a 3r.
Ano uskodis. V dvoch rokoch a budu mat zniceny zivot ze nepecu s tebou ked to urcite ani zabava nie je.
Vobec ich neochudobnis o nic. Su deti a deti. Niektore miesaju, v KLUDE stoja na tej uciacej vezi a cakaju kym navazite suroviny, sleduju a pod. A potom su deti ze vsetko hrrrrr a rychlo a trhaju ti vsetko z ruk nedaju si vysvetlit co ideme robit a ako bordel vsade…takze kludne ked budu chodit do skoly a budu uz rozumne ich staci zapojit si myslim. Ja som napiekla so synom pernicky asi 3 plechy a predychavala som tento zazitok asi 30 minut 😅
Ja tiez radsej peciem sama v klude. Tento rok som ako prve robila burizonove gulicky. To som ich zavolala, nech idu gulat. Vydrzalo im to asi 10guliek, zmizli a mala som pokoj na ostatne pecenie. Len obcas dobehli ochutnavat.
Detom daj plastelinu a ty pec... idealny stav... 2 a 3 rocne ta chce aj tak len pozorovat, napodobnovat a ochutnavat...
Urob im slané cesto nech vykrajujú, to ich zabaví (snáď aspoň na chvíľu)
S 2 a 3 ročným chceš piecť? Ty si sa už načisto zbláznila žena? Veď to je samovražda. 😂Ani za svet.
Ja to nedavam s 8rocnou 😂 neboj sa, isto to preziju 😂 moja tento rok napr piekla sama- ja s covidom odrovnana na sedacke. Max som jej zapla ruru a vybrala plech horuci z nej. Ona si to uzila a mne to bolo 45
Ja sa tiez pridavam. Ak by som do toho sla, potrebovala by som tri lopare, tri valceky,tri cesta.. a aj tak by boli schopni sa pohadat, pobit a muku by som zbierala este u susedov 😅 takze radsej budem piect sama nocou ako s detmi a potom pol dna riadit dom 🤣
Mam 4 deti a normalnu pomoc uz mam s 9 rocnou, aj to sice upozornujem, ked mi odjeda z navazenych veci. Ale tento rok mi pomohla ustrazit 2 a 4 rocne deti a napiekli sme asi 4 plechy medovnikov. Aj s nimi zdobila. Uff...Adrenalin ako svina. Mam deti, co su tie hrrrrr, ako pise
@basulaak. Pocujem uciaca veza a chytam paniku 🤣
To tieto predvianocne fotecky na sietach, ako pecieme s detmi a mam dost...🙃😅🤣.
Ale je pravda, ze som sa hecla a napiekla 8 druhov tento rok s 2 rocnou za zadkom. Na etapy, ale napiekla.
Piecť s 2 a 3 ročnými deckami? Však to ledva chodí. Niektorým ženám asi tie tehotensvá udierajú na mozog. 🤣
Myslela som pôrody, nie tehotenstvá, ale to je jedno.
Nehnevaj sa, ale dospelá žena matka potrebuje počuť od druhých, že je úplne normálne, keď nechceš piecť s deťmi v takom veku?
Nechceš, nepeč. Môžete skúsiť, ked budú staršie a bude ich to baviť.
🙏🏻 aleluja, nie som jedina 🙏🏻 ja pri tom strasne trpim 🙈 a teda, musim si stale hovorit, az som kludna 😅 ale musim sa pochvalit, tohtorocne medovniky sme zvladli 💪🏻 ale baby uz maju 2,5 a 4 😁 minuly rok to bol des 😅
Som rada, ze nie som divna, ked tuto aktivitu s detmi nemam rada 🙈
Ak ťa to upokojí, ja nepečiem ani so 6 ročnou...načo...v škôlke vždy pred Vianocami pečú linecké koláčiky...to jej stačí 🤣
@abbey1 ale baby, klud, nepotrebujem uistenie😀 nebudem piect aj kebyze mi poviete, ze sa mu znizi iq o 30 bodov😀 skor som chcela vypustit paru, netreba brat vsetko tak vazne
@koniarova dakujem😀😀
@yelena159 preco by ledva chodili?😀😀 moji si pritiahnu uciacu vezu a uz idu ruky nohy na linke😀
@yelena159
no takto 😁
S prvym synom uz pred druhými rokom som varila. Stal v tej vezie a miešali vo svojom hrnci. Dala som mu tam varenú zeleninu a on si miesal a jedol. Aj pri pečení pozeral, teda le bábovka a rýchlovarná, ziadne vykrajovacky.
Mladší ma 1,5 a som rada keď chvíľu usedi v ikea stoličke a miešali si akože niečo. S tým by bolo pečenie varenie tak akurát o nervy.
Ale končinách 2 a 3 rocne je teda masaker vacsinou a nie ze piecť s nimi.
Moj 6r so mnou pecie rad, ale urcite nepiekol v 2-3r. Kludne pockaj
Autorka uplne v pohode budú. Ak majú detskú kuchynku tam nech pečú do aleluja 😁. Podľa povahy - ešte tak s tým 3 rocnym sama doma - cesto uz len vybrať z chladničky, vyvaľkáme a vykrajovat - ok. Kúsok mu daj nech si paple. Ja som robila múka cukor maslo - takže aj keď zjedol, nevadí, ziadne vajce tam nebolo 😁.
Teraz so 4,5 rocnym sme piekli perníky- cesto z obchodu, linecké a vanilkové rožky - tie na štýl vykročiť a obalíme potom v cukre 😂.
S nim sa da a zbožňujú pozerať ako mixér miesa cesto. Ale s dvoma naraz? Tiez nie som masochysta 😅.
Prvykrat okolo 5r to nebolo peklo, takze kludne pockaj
Ja som na tom rovnako. Najradšej som piekla, keď už spali. A ten vek od 3 do 6-7... So všetkým chceli pomáhať, všetko bolo všade, neporiadok... Och. A tiež s nimi rada robím kopu iných veci, kreatívnych, ale pečenie nedávam... To som len klbko nervov a čakám, kedy to konečne skončí. Preto pečiem len na Vianoce. Aj to jednodenne pečenie mi dáva zabrať s najmladšou. Ale staršie uz sú v pohode, s nimi uz je to teraz radosť.
v takom veku o nic nepridu. Moji pecu, pecieme par rokov spolu a uz ja urobim cesto a oni len vykrajuju, najstarsi dava na plech a ja peciem. Taki su este malicki, pockaj ked budu mat 4-5r...ale moj najmensi dlho sa nechcel pridat k nam, mozno od 6r mal zaujem aj on a teraz na 8r uz ho to bavi.
Ani ja to nedávam, preto peciem, keď spia a pri vareni mi môžu maximálne podavat zemiaky, či oplachnut ryžu v sitku. Našťastie, moja mama s nimi tieto Vianoce aj ozdobovala Pernicky, takze o tuto aktivitu neprisli
Musela som googliť tieto moderné sr*čky, ako je "učiaca veža" 🙈 To fakt??? Ja už asi starobou patrím do márnice.... To si niekde videla a opičíš sa?
a ty si dostala prirucku v ktorom veku s nimi ake veci musis robot? ved ked nechces tak naco? preziju to oni a aj ty ...