Nechcem s deťmi piecť

1. jan 2025

Zeny, povedzte😀 akoze strasne vela tolerujem svojim detom a teda moja trpezlivost sa 20nasobila ofkedy mam deti….ale…ja pecenie s nimi nedavam😀 proste toto neviem predychat. Uskodim im závažne, ked ich nechcem predstavit tejto robote?😀 mozno ked budu starsi…maju 2 a 3r.

ukgirls
1. jan 2025

a ty si dostala prirucku v ktorom veku s nimi ake veci musis robot? ved ked nechces tak naco? preziju to oni a aj ty ...

really8
1. jan 2025

Ano uskodis. V dvoch rokoch a budu mat zniceny zivot ze nepecu s tebou ked to urcite ani zabava nie je.

basulaak
1. jan 2025

Vobec ich neochudobnis o nic. Su deti a deti. Niektore miesaju, v KLUDE stoja na tej uciacej vezi a cakaju kym navazite suroviny, sleduju a pod. A potom su deti ze vsetko hrrrrr a rychlo a trhaju ti vsetko z ruk nedaju si vysvetlit co ideme robit a ako bordel vsade…takze kludne ked budu chodit do skoly a budu uz rozumne ich staci zapojit si myslim. Ja som napiekla so synom pernicky asi 3 plechy a predychavala som tento zazitok asi 30 minut 😅

cimage
1. jan 2025

Ja tiez radsej peciem sama v klude. Tento rok som ako prve robila burizonove gulicky. To som ich zavolala, nech idu gulat. Vydrzalo im to asi 10guliek, zmizli a mala som pokoj na ostatne pecenie. Len obcas dobehli ochutnavat.

anjelicek26
1. jan 2025

Detom daj plastelinu a ty pec... idealny stav... 2 a 3 rocne ta chce aj tak len pozorovat, napodobnovat a ochutnavat...

yvanielka
1. jan 2025

Urob im slané cesto nech vykrajujú, to ich zabaví (snáď aspoň na chvíľu)

https://farebneprsty.sk/slane-cesto/

koniarova
1. jan 2025

S 2 a 3 ročným chceš piecť? Ty si sa už načisto zbláznila žena? Veď to je samovražda. 😂Ani za svet.

kristulkamarulka
1. jan 2025

Ja to nedavam s 8rocnou 😂 neboj sa, isto to preziju 😂 moja tento rok napr piekla sama- ja s covidom odrovnana na sedacke. Max som jej zapla ruru a vybrala plech horuci z nej. Ona si to uzila a mne to bolo 45

xsuzannex
1. jan 2025

Ja sa tiez pridavam. Ak by som do toho sla, potrebovala by som tri lopare, tri valceky,tri cesta.. a aj tak by boli schopni sa pohadat, pobit a muku by som zbierala este u susedov 😅 takze radsej budem piect sama nocou ako s detmi a potom pol dna riadit dom 🤣

nevenka
1. jan 2025

Mam 4 deti a normalnu pomoc uz mam s 9 rocnou, aj to sice upozornujem, ked mi odjeda z navazenych veci. Ale tento rok mi pomohla ustrazit 2 a 4 rocne deti a napiekli sme asi 4 plechy medovnikov. Aj s nimi zdobila. Uff...Adrenalin ako svina. Mam deti, co su tie hrrrrr, ako pise
@basulaak. Pocujem uciaca veza a chytam paniku 🤣

xsuzannex
1. jan 2025

@nevenka moji by usli aj s nou 🤣🤣

nevenka
1. jan 2025

To tieto predvianocne fotecky na sietach, ako pecieme s detmi a mam dost...🙃😅🤣.
Ale je pravda, ze som sa hecla a napiekla 8 druhov tento rok s 2 rocnou za zadkom. Na etapy, ale napiekla.

nevenka
1. jan 2025

@xsuzannex ja som ani nezhanala popravde. Ked vidim fotky, ako dieta posadia na linku a akoze robia nieco, to fakt??? 😅

yelena159
1. jan 2025

Piecť s 2 a 3 ročnými deckami? Však to ledva chodí. Niektorým ženám asi tie tehotensvá udierajú na mozog. 🤣

yelena159
1. jan 2025

Myslela som pôrody, nie tehotenstvá, ale to je jedno.

abbey1
1. jan 2025

Nehnevaj sa, ale dospelá žena matka potrebuje počuť od druhých, že je úplne normálne, keď nechceš piecť s deťmi v takom veku?
Nechceš, nepeč. Môžete skúsiť, ked budú staršie a bude ich to baviť.

xsuzannex
1. jan 2025

@nevenka ja som to tiez nikdy nemala doma. Mna striasa uz len pri aktivite, daj na plech muku a dieta si bude v nej kreslit 🤣🤣🤣

slaviivals
1. jan 2025

🙏🏻 aleluja, nie som jedina 🙏🏻 ja pri tom strasne trpim 🙈 a teda, musim si stale hovorit, az som kludna 😅 ale musim sa pochvalit, tohtorocne medovniky sme zvladli 💪🏻 ale baby uz maju 2,5 a 4 😁 minuly rok to bol des 😅
Som rada, ze nie som divna, ked tuto aktivitu s detmi nemam rada 🙈

earlgrey
1. jan 2025

Ak ťa to upokojí, ja nepečiem ani so 6 ročnou...načo...v škôlke vždy pred Vianocami pečú linecké koláčiky...to jej stačí 🤣

autor
1. jan 2025

@abbey1 ale baby, klud, nepotrebujem uistenie😀 nebudem piect aj kebyze mi poviete, ze sa mu znizi iq o 30 bodov😀 skor som chcela vypustit paru, netreba brat vsetko tak vazne

autor
1. jan 2025

@koniarova dakujem😀😀

autor
1. jan 2025

@yelena159 preco by ledva chodili?😀😀 moji si pritiahnu uciacu vezu a uz idu ruky nohy na linke😀

svetlonos
1. jan 2025

@yelena159
no takto 😁
S prvym synom uz pred druhými rokom som varila. Stal v tej vezie a miešali vo svojom hrnci. Dala som mu tam varenú zeleninu a on si miesal a jedol. Aj pri pečení pozeral, teda le bábovka a rýchlovarná, ziadne vykrajovacky.
Mladší ma 1,5 a som rada keď chvíľu usedi v ikea stoličke a miešali si akože niečo. S tým by bolo pečenie varenie tak akurát o nervy.
Ale končinách 2 a 3 rocne je teda masaker vacsinou a nie ze piecť s nimi.

deedol
1. jan 2025

Moj 6r so mnou pecie rad, ale urcite nepiekol v 2-3r. Kludne pockaj

svetlonos
1. jan 2025

Autorka uplne v pohode budú. Ak majú detskú kuchynku tam nech pečú do aleluja 😁. Podľa povahy - ešte tak s tým 3 rocnym sama doma - cesto uz len vybrať z chladničky, vyvaľkáme a vykrajovat - ok. Kúsok mu daj nech si paple. Ja som robila múka cukor maslo - takže aj keď zjedol, nevadí, ziadne vajce tam nebolo 😁.
Teraz so 4,5 rocnym sme piekli perníky- cesto z obchodu, linecké a vanilkové rožky - tie na štýl vykročiť a obalíme potom v cukre 😂.
S nim sa da a zbožňujú pozerať ako mixér miesa cesto. Ale s dvoma naraz? Tiez nie som masochysta 😅.

diavant
1. jan 2025

Prvykrat okolo 5r to nebolo peklo, takze kludne pockaj

nika23t
1. jan 2025

Ja som na tom rovnako. Najradšej som piekla, keď už spali. A ten vek od 3 do 6-7... So všetkým chceli pomáhať, všetko bolo všade, neporiadok... Och. A tiež s nimi rada robím kopu iných veci, kreatívnych, ale pečenie nedávam... To som len klbko nervov a čakám, kedy to konečne skončí. Preto pečiem len na Vianoce. Aj to jednodenne pečenie mi dáva zabrať s najmladšou. Ale staršie uz sú v pohode, s nimi uz je to teraz radosť.

euka210
2. jan 2025

v takom veku o nic nepridu. Moji pecu, pecieme par rokov spolu a uz ja urobim cesto a oni len vykrajuju, najstarsi dava na plech a ja peciem. Taki su este malicki, pockaj ked budu mat 4-5r...ale moj najmensi dlho sa nechcel pridat k nam, mozno od 6r mal zaujem aj on a teraz na 8r uz ho to bavi.

tramtada31
2. jan 2025

Ani ja to nedávam, preto peciem, keď spia a pri vareni mi môžu maximálne podavat zemiaky, či oplachnut ryžu v sitku. Našťastie, moja mama s nimi tieto Vianoce aj ozdobovala Pernicky, takze o tuto aktivitu neprisli

mandarinka555
2. jan 2025

Musela som googliť tieto moderné sr*čky, ako je "učiaca veža" 🙈 To fakt??? Ja už asi starobou patrím do márnice.... To si niekde videla a opičíš sa?