Nebaví ma variť

28. okt 2024

Ahojte baby, neberte ma teraz nejako zle hlavne tie čo si potrpíte na každodenne varenie, som v 37 týždni tehotenstva a už asi mesiac ma nebaví variť totálne normálne mám k tomu odpor. Ja variť viem všetko, ale ja keď ráno vstanem a mám myslieť na to ze musím variť normálne ma napína, len musím mám muža a ešte jedno dieťa, za ďalšie chytila ma Mária upratovania a hniezdenia, takže mám teraz rada všetko vydezinfikovane čisté voňavé. A ešte keď viem ze mi to varenie zaberá čas a mám ešte plný mech ktorý musím vyprať a vyžehliť pre malého čo som dostala od sestry, ja proste nenavidim teraz variť lebo všade ta vôňa od varenia musím pootvoriť všetky okná a mne je z toho normálne zle. Už si všímam ze keď ma takto nebavi variť tak aj tie jedlá nejako pokazim a nejsu úplne dobré, ale ja si neviem pomôcť keby bývam blízko našich ze zatiaľ by sme s malou chodili na obed tam😪 objednávať sa tu ani nič nedá lebo tu ani dovoz ničoho není. Extrem baby poraďte ktoré ste toto mali podobne ako ste to riešili?

anjelicek26
28. okt 2024

Len dávaj pozor, nech ta mania vyupratovane vydezinfikovane neprerastie do nejakej upratovacej úchylky. Lebo teda aby si ani navarila,lebo bude špina a vôňa s toho a plánuješ chodiť jest k vašim?

sissy27
28. okt 2024

Ak ti to pomoze - som 20+ rokov po porode a tiez ma nebavi varit 😂 jasne, ze varim, ale je to nutne zlo a uz davno mi dosli napady… a to si dovolim tvrdit, ze naozaj viem uvarit chutne a v podstate cokolvek, ale proste ma to nebavi 🤷‍♀️
V tvojom pripade odporucam zapojit manzela - o chvilu porodis a hadam nebudes hned po porode tancovat okolo sporaku a komplet domacnosti…

silvusias
28. okt 2024

No podľa mňa máš len tehotenskú krízu, neboj sa, veď ono to prejde. Alebo si vytvoríš k tomu vareniu taký odpor, že ťa to už v živote baviť nebude. 😀 Ale tak jesť niečo musíte, no. Riešenie je aj navariť na niekoľko dní dopredu, nikto predsa netvrdí, že máš variť každý deň, občas si môžete jedlo aj objednať.

januska12323
28. okt 2024

Muž nech ti nachystá, nakrája a ty len uvar. Rýchle recepty na tri dni, husté polievky, muž môže objednať do roboty ak sa dá a donesie domov. Hľadaj ako si to uľahčiť, prinajhoršom prežijete aj na polotovaroch. Nemusíš to tak hrotiť.

veronnica080
28. okt 2024

Samozrejme, ja v tvojom pripade by som to riesila tak, ako je vyssie spomenute, raz za cas by som objednala, nie je to hriech, tiez to obcas robim, stale sa mi varit nechce, aj ked ma to bavi, radsej to ako piect, popravde 😀 No a vacsinou si teda navar takto na viac dni a mas pokoj.

lujza123
28. okt 2024

skús rýchle jedla v trube typu upiecť hydinu, zapekané zemiaky, lasagne, zapekané cestoviny. To tak neotravuje ako stát pri sporáku

andrejka1974
28. okt 2024

Však uvar na dva tri dni a ostatné dni oddychujem a s tím poriadkom to nepreháňaj o chvíľku tu budeš mať druhé dieťa a bude tá potom štvať že nemáš upratané radšej oddychuj

simona20201309
28. okt 2024

Reštaurácie, objednávanie, rýchle 15min jedla ako cestoviny na 100 spôsobov, ...A raz za uhorský rok niečo,,poctive" uvarím a pripomeniem si, prečo to varenie tak nenávidím. Dnes je ten deň D a práve ma čaká kuchyňa plná riadov.
Žeby mi to varenie za toto stalo? NIEEEE!!!!!
2 hod pri sporáku, zjedene za 10min a neporiadok na ďalšiu hodinu🥵
Ako toto môže byť pre niekoho zaluba????

simona20201309
28. okt 2024

@lujza123 ale aj pri tím mäse v rúre musíš byť doma, musíš to kontrolovať a aj po tom máš kopu riadov.

mia2906
28. okt 2024

Ja neznasam varenie celý život žiaľ. Všetko ostatné v domácnosti rada spravím ale toto nie. Som rada že už chodím do práce, maly do škôlky, cez týždeň mám pokoj 😁

euka210
28. okt 2024

ani mna uz nebavi mojim 3 vymyslavym detom varit cez prazdniny a 7r som doma skoro denne varila. Navarila by som na 2dni a hotovo. Pri 3 ludoch sa to urcite da, pripadne zbehnut k rodicom.

lujza123
29. okt 2024

@simona20201309 🙂 ja to teda nekontrolujem, svoju trúbu poznam viem ako pecie, max kura potrem maslom pred koncom 🤷🏼‍♀️ a riadov po jedle práveže menej , len taniere a pekáč.
Este aj časovač používam ze zapnem a viac sa nestarám

Ale tak každý mame ine zvyklosti, pre mňa sú tieto jedla ten typ rýchlych ked nemám čas na varenie