Chcem sa poradiť, kde sa mohla stať chyba. Prvýkrát som robila punč, lebo deti si pýtali - mali v škole, v MŠ a že veľmi chutil a že by chceli aj doma. Tak som urobila, len im nechutil, lebo taký horkejší. Čo mohlo spôsobiť horkosť? Dala som nakrájané pomaranče ošúpané a troška pomarančového džúsu a korenie na punč, ktorý som kúpila v obchode. Mohla dužina z pomaranča to spôsobiť alebo džús? Chcem vyskúšať ešte raz, kukám na nete a všade, že pokrájané pomaranče dať. Ďakujem.
Pomaranč ošúp, daj dole aj tie biele blanky čo oddeľujú mesiačiky. Ja dávam sj mandosky, jablcka a čučoriedky
ja uvarím čaj, najlepšie nejaký ovocný voňavý čerešňový, jahodový....pridám celú škoricu, klinčeky, jablkový džús a nakrájané ovocie (pomaranč, jabĺčka, madarinky) ak je treba dosladčím medom 🙂
Urobila som bez pomarančov, dala med a vanilkový cukor z našla som ďalší recept na nete a konečne nebol horký a dcérka že mňam.
mohla to sposobit ta biela cast pod korou, niektore su riadne horke