Naučte ma piecť v teplovzdušnej fritéze

10. dec 2024

Ahojte,
mame tepl.fritezu zn. Philips airfryer a skusala som v nej robit hranolky a skoncili v kosi. Stlacila som tlacidlo cerstve hranolky a piekli sa. Po 10min som isla s nimi pretriast a uz boli pomaly zhorene a surove. Neviem ci som urobila chybu ze som pod nich dala papier na pecenie.
Maso som sa uz neodvazila tam dat 😭.

Poradte mi, a aj co vsetko robite vo friteze, lebo mam dojem ze to bol dost drahy darcek na to aby mi len zavadzal 🥲

sense
10. dec 2024

Mám Philips, hranolky pečiem 200st., po 5 min pretrasiem pečiem ďalších 5 min. Nedávam papier na pečenie. Kura pečiem 180st hod a po polhodine otočím. Aj keď teda ja ju používam malo nakoľko takmer všetko robím v rúre, mám teplovzdusnu

autor
10. dec 2024

@sense a davas mrazene hranolky alebo robis?

sense
10. dec 2024

Dávam hranolky mrazené ale na pečenie v trúbe nie vo friteze. A raz som robila pečené zemiaky 180st a 30 min Ale teplotu si nastavujem sama

lubkovaandrejka
10. dec 2024

Ja sa tu tiez pripnem. Viem varit celkom chutne, na sporaku a v rure :D Manzel mi kupil fritezu, pozeram si videa na nete a napriek tomu je to strašné,co sa mi vzdy podari s tym jedlom dorobit. Hranolky suché a tvrde, maso presusene :D no hroza.