Ahojte, viete poradit nejake nie moc vyrazne natierky? Vajickovu mam v plane, no nivova ci cesnakova terqz v tehu moc nejdu. Tuniakovu uz nemozem ani citit 🙈
Mrkvová? Lučina, nastrúhaná mrkva, bambino, soľ, korenie podľa chuti, ja dávam aj cesnak, ale iba trochu, aby neprerážal... alebo iba syrová s menej výrazným syrom ako je niva, iba máslo, syrokrém, strúhaný syr, podľa chuti trochu horčice, soľ, korenie.... ak máš rada avokádo, tak avokádová, napr. aj s tým vajíčkom 🙂
Ahoj, odporúčam Lunter nátierky - mexická, tataracik mňam.
@evickuska avokádova, bryndzova, ja mám rada bambino syr s maslom a pažítkou.
@margotka17 bryndzovu sa mi nikdy nepodari vychutit 😁
Tvarohova, cicerova (hummus), cicerovo tekvicova
@evickuska naša naj nátierka, aj deti sa idú zabiť za ňou je takáto - šunku bud v celku a narajbať na malom strúhadle alebo nakrájať na mini veľkosť, uvarené vajcia narajbať, údený syr alebo údený oštiepok, zelenú časť z jarnej cibulky skrajat, horcicu podľa chuti a ja to robím s majonézou ale kľudne bud s bielym jogurtom alebo kyslou smotanou, no s majonezou je najfajnejsie, teda pre nás. Túto nátierku som pôvodne robila s lososom opečenym na masle a aj s výpekom, aj to je mňam
@pralinka86 nemam socialne siete, neotvorí mi to... cicer nema rad manzel ale tvarohovu ako robievas? 🤔
nastrúhať mrkvu, pridať mascarpone (alebno iný cream cheese), hrozienka a med 🤤