Nátierka Lunter bez chuti

michelleberg
19. máj 2021

Zdravím...iba taká otázka, možno dosť od veci,no kupovala som si tie nátierky Lunter (Cicerova, Mexická, Pažítková...) no v poslednej dobe mám pocit,akoby ich začali totálne bez chuti vyrábať.
Vo všeobecnosti mám pocit,akokeby sa niektoré potraviny začali z lacnejších surovín robiť. Napríklad taký Nesquik som si asi po 2rokoch kúpila, ale prišiel mi strašne málo sladký 🤷🏼
Alebo aj puding so šľahačkou 🤣 z Jednoty, predtým bol taký hustejší, takú zelatinovejsiu konzistenciu mal (alebo ako to povedať) a posledné čo som kupovala boli ako voda 🤷🏼
Tak či len ja som divná 🤣 alebo reku,či to fakt začali flakat 🤷🏼

tumira
19. máj 2021

mne tie natierky vzdy chutili rovnako a aj chutia, nemas ty nejaky zdravotny proble, ked ti vsetky chute chutia slabsie?

mamamasama
19. máj 2021

@tumira nemyslim, ze flakaju... skor by som si posvietila na tvoje zdravie

klip0
19. máj 2021

Aj podla mna chutia stale rovnako, sem tam si ich kupujem uz veka vela rokov. Dokonca teraz v tehotenstve niesom schopna nic ine ake tieto pomaznky zjest na ranajky

negymama
19. máj 2021

aj my tie pomazanky jeme casto, ta mexicka je az velmi pikantna na moj vkus. nemam pocit ze zmenili recepturu. Nakoniec keby uz chcela nejaka firma usetrit na surovine, skor prida korenie ci cukor aby prebila nekvalitu.

negymama
19. máj 2021

nepresla si kovidom? niektori ludia mali priznak len stratu chuti. a cuch ostal, alebo naopak. nie vzdy je to spolu.

tmavovlaskakatka
19. máj 2021

Ja som pred pár dňami jedla škvarkovú a tiež sa mi zdala taká ako predtým.

evaachesa
19. máj 2021

Nemôžeš byť tehotná, prípadne korona? Nátierky od Luntera kupujeme pravidelne a stále chutia rovnako 🙄

dazdovka
19. máj 2021

@michelleberg a co COVID? Ja mam aj pol roka od ochorenia niektore chute otupene a zas niektore mi ide odrazit dekel, co su tak vyrazne...

michelleberg
autor
19. máj 2021

@tumira bola som pred nedávnom u obvodnej na prehliadku a všetko ok. Covid nemám ani nie som tehotná...tak som potom iba divná 🤣

michelleberg
autor
19. máj 2021

@mamamasama bola som na prehliadke, tam všetko ok, možno len spravili nejakú zlú dávku alebo čo 🤷🏼 bohvie

michelleberg
autor
19. máj 2021

@negymama nie nie, covid nemám 🙂

michelleberg
autor
19. máj 2021

@evaachesa ani 1 ani 2 🤣

michelleberg
autor
19. máj 2021

@dazdovka nie nie 🙂

ella2015
19. máj 2021

@michelleberg k tomu Nesquicku kedze je primarne pre deti tak ak si dobre pamätam tak upravovali zloženie a znižovali obsah cukru, lebo tolko cukru deti fakt nepotrebujú

michelleberg
autor
19. máj 2021

@ella2015 no to môže byť, to uznávam 🙏