Prosim mate nejaky overeny recept?
Krem ktory sa lahko bude plnit ale v chladnicke stuhne a nebude sa roztekat, ovocie ci ozdoby budu pekne drzat navrchu a neklesnu mi na spodok tartaletky
Dakujem
Ovocný rozvar zahustený solamylom ako "džem" a to zaliať ovocnou "ganache" z bielej čokolády ako je napísané vyššie alebo potom máme radi mascarpone vymiešané s Nutellou alebo karalemovým salkom a ak ľahko plniť myslíš bez vrecúška, tak ho môžeš dať len lyžickou a navrch ganache🙂
Ja by som vymiešala mascarpone so šľahačkou a navrch čo len chceš..ovocie,pistácie drvené,karamel vmiešať do krému, vaječný likér.. čo len lúbiš
akekolvek ovocne pyre+biela cokolada. pomer ti presny nepoviem, kedze kazde ovocie ma iny obsah vody.
alebo potom ganache 1:1 smotana horkou coko..