ahojte, máte nejaké nápady na jedlá, ktoré sa rýchlo uvaria po práci alebo jedlá, ktoré sa môžu jesť aj dva dni? Bol by som vďačný za každý nápad
Zapekané zemiaky, cestoviny, rizoto, omáčky- paradajková,...ja si varim kvôli dietam vacsinou každý druhy deň a teda striedam hocico, množstvo viem odhadnúť a nakombinujem podla surovín. Nikdy mi netrvá práca s krajanim miešanim atd viac ako 30 min, vzdy sa jedlo uz potom vari dusi pecie samo.
Tiez mi ako prve napadli cestoviny. Samotne su spravene rychlo a kym sa uvaria, tak stihnes aj nejaku omacku.
Za mna spagety🙂 A takisto sa daju spravit na viacero sposobov, pogoogli si nejake, ak chces, lebo uplne osvedceny recept nemam 😀
Cestoviny s tuniakom, makom, tvarohom, granadír, rizoto, ja rada robím minútky kuracie mäso so šťavou, karé volské oko, hrášok, špenát, rybu, parené buchty polotovar🙂rybie prsty Iglo, mrazené ovocné guľky, alebo "veľké" jedla a na 2 dní guláš, segedín, mäso na hriboch, kuracie soté, fašírku v rure.Tortillu do toho mäso, alebo tuniak, šalát..
Cestoviny s nivovou omáčkou, paradajkovou s olivami, bazalkou...
Wrapy
Mäso marinované, minutkovo osmažené na panvici, s ryžou, zemiakmi...
Ja idem o chvíľku robiť zemiakovú kašu s opečenou slaninou 😋 k tomu sú fajn kyslé uhorky, baranie rohy, horčica...
Podla toho, na co mas prave chut🙂 Nam najviac chutia cestoviny, je to rychle, lahke aj na pripravu aj na zaludok🙂