Ahojte maminky 🙂 poraďte nejaké nápady pre 6.mes.slečnu čo uvariť? Ja už neviem čo 😃 papá už všetko plus nutrilon normálny modrý....ďakujeem za radyyy 😘
6 mesacna jedava vsetko? Ta to ste sa poponahlali
@simonkabianka ta halušky,ňe? ked už všetko....😀
a teraz vážne...kaše- podľa veku
@simonkabianka preco mas pocit ze jej nestaci moja este v dvoch rokoch mala na veceru len moje mlieko a stacilo jej teraz ma 3 roky a ked sa naje do prasknutia tak nespi o nic lepsie ako ked si da len lahsiu veceru ak sa ti v noci castejsie budi to neznamena ze jej nestaci mlieko ak jej das nieco syte na veceru moze ju boliet brusko a nebude spat vobec a co znamena ze vsetko papa lebo ani moja dceta este neje vsetko a v pol toku mala za sebou len mrkvu a zemiak ach maminky kam sa tak nahlite s tym prikrmovanim zbytocne sa detom zatazuje zaludok
@simonkabianka moje tiež papali všetko v tom veku, nalož to čo máte vy a namiesto nutrilonu kravské
@moni244 tým som myslela že papá už aj zeleninu ovocie zemiaky ryžu piškóty kaše sme ešte neskúšali neviem či jej to bue chutiť
@sabina1975 ona spapá 210ml nutrilonu a ešte ťahá z prázdnej fľašky stolicu má dobrú hustú a pravidelnú málokedy sa stane, že sa jej nedá, alebo že ťažko tlačí
skus kase,ryzove ,kukuricne zo zaciatku, neskor obilne aj s prichutami a potom dopln mlieckom,ale mozno sa ti bude budit tak isto,dobre jej travi a pytat bude stale...🙂
www.prikrmy.sk tam sa dá navoliť recepty podľa veku, alebo www.receptypredeti.eu a ešte pozri www.alinka.sk je tam brozurka s receptami
@delmondo ďakujem 🙂
@slavka1811 už dávame mliečnu kašu od Hippu celkom jej brala nezjedla všetko mliečko pýtala až o 3hoďky 🙂 spáva mi v noci super už
ja pripravujem domace polievocky..zo zeleniny, ktoru nekupujem vo velkych retazcoch..
@simonkabianka tak to je super...🙂
@maykaaa1122 aj ja polievočky zo zeleninky tie jej tiež chutia no chcela som že niečo nové niečo iné 😃
Hlavne na večeru také čo by ju zasítilo 🙂 keď už UM pomaly nestačí