Nápady na detské chlebíčky

zzuunnaa
20. aug 2024

Baby nemáte nápad na detské chlebíčky (čo do nich dať?). Predstava je, že by som im urobila jednohubky z rožkov, ale neviem čo na ne .. čo som googlila aj také pekné ozdobené ako zvieratka a pod, všade je buď šunka / saláma / párky a idem to robiť na oslavu 2ročnej kde viem, že rodičia detí, čo tam budú nedávajú takéto veci deťom jesť.... premýšľala som nad nejakou vajíčkovou nátierkou, ale zase bude to poobede a je von 300 stupňov, tak riskovať nechcem... ostáva mi syrová nátierka, syr, zelenina....či niektorá také niečo nerobila už 🙂 Ďakujem krásne.

h2
20. aug 2024

@zzuunnaa
Termizovaná smotanová nátierka (hovorovo nátierkové maslo) + lístok šalátu + na to lienka z cherry paradajky;
Maslo + kvetinka z vajíčka na tvrdo + motýlik zo šalátovej uhorky;
Tvarohová nátierka + myška z reďkovky;
Maslo + plátok syra + kvetinka/tulipán/srdiečko z papriky
...

fairyy
20. aug 2024

@zzuunnaa mozno zjednodusit si to a spravit len oblozenu zeleninovu misu a ovocnu misu...a na kratky cas ked tak vytiahnut syrovu oblozenu misu...vyhnes sa tak strachu, ze sa na slnku nieco pokazi aj tomu, ze ti niekto povie, ze toto dietatu nedava

dominikamacakova
20. aug 2024

Ja deťom vždy robím jednohubky rožok, maslo, uhorka a mrkva.

beata_k
20. aug 2024

@zzuunnaa Nechces radsej zmenit vsetko od zakladu? Ak to bude vonku, tak radsej normalne jedlo a skor sa pohraj s ovocim. To skor moze 2 rocne ako parky.

zzuunnaa
autor
20. aug 2024

@h2 presne take nápady mi chýbali 🙂 dakujem

zzuunnaa
autor
20. aug 2024

@fairyy pre despelych budem robiť misy a deckám som chcela niečo “zábavnejšie” Take ovocné obrázky im spravím, to hej len som chcela aj niečo take na zahryznutie .. 🤔

zzuunnaa
autor
20. aug 2024

@dominikamacakova ďakujem, to tiež nie je zlý nápad.. niečo take easy som chcela

zzuunnaa
autor
20. aug 2024

@beata_k áno áno, take sa chystam ovocné urobiť, aj som našla taký vláčik zo zeleniny, len mám pocit že či im nebude aj nejaké jedlo chýbať, lebo zase z ovocia zvyknú byt hneď hladné 🤷🏽‍♀️

animus
21. aug 2024

@zzuunnaa ahoj skús si pohľadať aj recepty ako napr. zeleninové muffiny alebo zeleninový koláč. Na blogu fitshaker si vieš vyfiltrovat recepty pre deti podľa veku a je tam veľa super nápadov, sama odtiaľ čerpám.