Ahojte, prosím nájde sa tu nejaká cukrárarka, kt. má skúsenosti? 🙂
potrebujem na sobotu urobiť asi 30ks nanukov a potrebujem vedieť ako dlho môžu byť v mraze / chlade neozdobene? (piškóta, mascarpone, džem) hlavne za náplň ci vydrží v chladničke 3 dní. 🙏😁 mam formu na 10ks, takže potrebujem to urobiť na 3x. po večeroch. v piatok už zdobiť... ak by som dala prvých 10 mrazit dnes vydržia mi do soboty? robím prvýkrát 🙏🙏🙏
Ďakujem.
Ved ich postupne upec. A napln a ozdob az v posledny den, ved naplnenie mas hned.
My sme bežne mávali v cukrárni aj celý týždeň plnku v chladničke 🙈 veď keď ti zamrznú vo forme, tak ich vyber a vráť do mrazu na nejakej tácke (daj si papier na pečenie na spodok a keď ich budeš na seba ukladať, tak tiež daj medzi ne papier nech sa ti nepoprilepujú o seba).
no ja som mrazila mascarpone a po rozmrazeni bol hrudkovy... ci budete ho jest ako zmrzku?
@mima1608 ďakujem to mi stačí, áno takto som myslela ze všetko bude čakať do piatka v mrazničke 🙂
@mk1111111111 no naplnené vo forme musia stuhnúť v chladničke, preto to musím robiť na viac krát. keďže mam len jednu formu
@cucoriedka33 aha, to som nevedela.
sice ich nerobim, ale v mraznicke predsa vydrzia dlho, cize kludne ich tam mozes mat podla mna a potom ihc nazdobis naraz. Aj ked teda, ja ked som to videla, uz mrazene nam chodili zdobene, cize predpokladam, ze aj po nazdobeni to vies dat zase do mrazu.