Najlepšia zrnková káva

qwer2019
1. jan 2024

Aká je pre vás najlepšia káva? Hľadám tú správnu pre seba. Tak sa rada nechám inšpirovať. Ďakujem a krásny Nový rok

tundra
1. jan 2024

@qwer2019 tak to by aj mna zaujimalo👍😉.Pijeme Lavazzu.Nedavno som ochutnal original De longhi kavu a chutila mi lepsie nez Lavazza.

guudy
1. jan 2024

Neexistuje najlepsia kava…kazdemu chuti nieco ine. My kupujeme od slovenskych praziarov, napr LOT, Melody roastery, Coffeein, Kavoholik, atd… kupujeme vyhradne vyberovu kavu. Ak chces mat z kavy sj iny pozitok ako len hnusnu horkost spalenych zrn, tak sa vyhni Lavazza, Illy, Tchibo, Popradska kava a pod uhliky.

amonet
1. jan 2024

zalezi co mas rada a aku kavu pijes. je vela slovenskych praziarni. ponukaju uz velký vyber kavy. my mame radi ovocne a sladke kavy. ak mas radsej orieskove a cokoladove hladaj braziliu a tak
coffein, gorifee, incouple, diamond roastery, pripadne pozri blog o kave tam su aj testy kav

13uzivatelka11
1. jan 2024

Blogokave.sk treba len vyskúšať ktorá vám bude chutiť. Aj výberové kávy chutia každá inak.. My sme mali napríklad teraz tri druhy z verticco a niektore nám chutili viac niektoré menej

guudy
1. jan 2024

Este dodam, ze aj rovnaky druh kavy chuti inak v kazdej domacnosti. Chut ovplyvnuje aj voda, druh a model kavovaru a jeho nastavenie, prip druh mlieka (ak sa pouziva).

natall113
1. jan 2024

Tiež odporúčam blogokave, my doma radi ochutnávame tak stále kupujeme inú, záleží od toho čo vám chutí

guudy
1. jan 2024

Vidim, ze nas tu je viacero, ktore citame blogokave😊😊

lolko_lenka
1. jan 2024

@qwer2019 mne chutí Cafezia Light Roast. A popri histaminovej intolerancii môžem piť kávu, z ktorej má nekruti v bruchu

qwer2019
autor
1. jan 2024

Ďakujem baby, ja mam akurát lavazza, ale neviem či som úplne stotožnená z jej chuťou, tak hľadám ďalšie možnosti, kým nájdem svoju topku

guudy
1. jan 2024

@qwer2019 tak lavazza je znama tym, ze je preprazena. Pozri si tie zrna, su tmave a na povrchu leskle. To je olej, ktory sa uvolni zo zrna, ked sa spali.

dominima
1. jan 2024

Mne veľmi chutí od Tchibo crema 😉

zuzuliennka1
1. jan 2024

@guudy tak napr. tato lavazza ma uplne svetle zrna 🙂

ivik4
1. jan 2024

Za mna je naj Starbucks

surama
1. jan 2024

@qwer2019 Aku chut kavy preferujes? Horku, kyslu, sladsiu? Ja objednavam z praziarne Coffeein a moja naj je El Salvador (takmer ziadna kyslost, skor take karamelove, sladsie tony). Ak mas rada kysle kavy, tak treba vyberat vyberove kavy. Ak pijes espresso, tak treba hladat tmavsie prazenie, ak filter, tak svetle prazenie.

nahodnemeno
1. jan 2024

zlate zrnko...maju vela chutovych profilov

hama_ba
1. jan 2024

@qwer2019 pre mňa barrelove, beriem z vybranej kaviarne

sante81
1. jan 2024

@qwer2019 Popradská

daniela1911
1. jan 2024

Ja mám rada Pellini

minenkak
1. jan 2024

@qwer2019 môj muž si kupuje kilove balenie,zakaždým iné, takže každý mesiac má inú chuť keď mu chuti tak zopakuje a ako už písali vyššie,záleží veľmi chuť od vody

babulkomale
1. jan 2024

@qwer2019 od Coffeein vyberaj podla.toho, na com si ju budes robit ( automaticky kavovar, Chemex...)

zuzuliennka1
1. jan 2024

@guudy 😅 ja tu kavu mam prave nasypanu v kavovare a ma uplne svetle zrna, toto na fotke v clanku teda ani zdaleka

babulkomale
1. jan 2024

@qwer2019 ze je Lavazza hnusna, som skonstatovala uz pred vyse 20 rokmi ked ju zacali tlacit do kaviarni.
Potom v lepsich restikach tlacili Ebenicu, ale ani ta ma neocarila...k dobrej kave sa treba prepit a nezostavat pri chuti spalenych pneumatik.😃

lilian183
1. jan 2024

@qwer2019 značka Oxalis. Teraz doma máme s príchuťou belgické pralinky. Keď otvorím skrinku v kuchyni hneď vôňu cítiť.

babulkomale
1. jan 2024

@guudy pan Kiraly akoby mi zo ❤️ pisal 😃

zuzuliennka1
1. jan 2024

@qwer2019 najlepsia zrnkova kava neexistuje.
Kazdemu chuti nieco ine, kazdy ma doma iny stroj, inu tvrdost aj kvalitu vody. Kazdy ma rad iny typ kavy - espresso, kavu s mliekom,.. blogokave poznam a raz som sa kdesi na fb ci ig pustila s tym panom Kiralym do debaty, a stokrat to olutovala 😅 niektore jeho odporucane a vychvalene kavy som mala tu cest ochutnat a nechutila mi ani jedna.
Tato Lavazza Crema je taka - neurazi.
Popradska zrnkova taky zlaty obal - ta nam chuti najviac, mam rada este Chicco D’Oro, niektore Tchibo kavy. Starbucks kavy som dostala dve rozne, obe chutili otrasne, kyslo, ze som zrna povyberala z kavovaru a obe kavy darovala do prace.
A z coffein sa ku mne asi pred rokom dostala nejaka ich vyberova kava, take male balenie na skusku, neviem ci mama mi to posunula, a ze vyskusame - vysoka sladkost, prazena uplne na tmavo. Vyberova kava a pre nas s muzom totalny sh*t, nemam rada sladke kavy ani kavy s prichutou a vonou. Takze supermega ocenena kava - no nechutila mi ani na druhy a treti krat. Treba len skusat, hladat 🙂

babababka
1. jan 2024

Emília,Emília a ešte raz Emília zo Zlaté zrnko.

nykkushka
1. jan 2024

Mne nechutí žiadna "káva" z obchodu. Kupujeme výhradne zo slovenských pražiarni - neďaleko nás je pražiaren Incuple, ta je pre nás najlepšia (mame radi extra horkú chuť), teraz máme na skúšku pražiaren Veľké Zálužie a tiež dobrá a skúšali sme aj coffeine a 👍.
Kávu si doma robíme delonghi kávovari a v robote mám french press 😊
Pre mňa sú tie "komerčné" značky (popradská, starbucks, lavazza...) 🤮🤢 za kávu sú radšej priplatim ☕

nicole003
1. jan 2024

@qwer2019 zlate zrnko,oxalis,sofikofi

gabka109
Autor odpoveď zmazal
Zobraz