Najlepšia ryba

terezkaarthuramax
15. dec 2024

Prosim ktoru rybu odporučate? Aj filety aj celú - čerstvú

tundra
15. dec 2024

@terezkaarthuramax neda sa 100% povedat,ktora je najlepsia.Kazdemu chuti,niečo ine.
To je ako s kavou alebo syrom.
Mne osobne velmi chuti zubac,štuka,pstruh.
Velmi dobry je aj losos.
Dôležita je aj priprava,môzes mat najlepsiu rybu alebo mäso ale,ked ju dobre nepripravis,vysledok
je zlý.Roky sme jedavali klasickeho kapra a tiez nemôzem povedat,ze by mi nechutil.
Musis sama vyskušat a trochu experimentovat.

opica_skorica
15. dec 2024

@tundra presne. Zalezi na priprave. My mame kapra, ale uz vieme, ze bez mrazenia aspon 10 dni vopred a potom bez namocenia v mlieku to neni ono.

lucylaw
15. dec 2024

@terezkaarthuramax Ja nezjem inú rybu ako nílskeho ostrieža,je to dokonalá ryba - nesmrdí ako ryba,nechutí ako ryba a nemá kosti 😅

tundra
15. dec 2024

@lucylaw Nilskeho som este nejedol,ale Ostriez zelenkasty vyskytujuci sa na Slovensku,je velmi chutna ryba.Problem je,ze nenarastie velky a s cistenim je vela roboty...

svetlonos
15. dec 2024

@terezkaarthuramax
morsky čert

maca1984
15. dec 2024

Za mňa z čerstvých zubáč.
Aj jeseter mi chutil.

moony99
15. dec 2024

Tuniak je bez kostí,nepachne rybacinou,hotový za 3 minúty .

tundra
15. dec 2024

@moony99 tuniak je super,az na cenu😂

zanka777
15. dec 2024

@terezkaarthuramax z našich je top u mňa zubáč a z morských žralok filety ... To je iná pecka 👌👌👌

marianarem
15. dec 2024

@terezkaarthuramax Tiez sa pridavam k zubacovi, aj mojmu vyberavemu synovi chuti asi najviac ten.

saxana000
15. dec 2024

Zubac a Nowaco file

konikmodry111
15. dec 2024

Ja mám rada všetky ryby 😅 okrem Pangasius a kapra 😖 ale teda take najobľúbenejšie sú morský vlk, síh a pstruh duhovy

nikaeli
15. dec 2024

My máme radi halibuta 🙂

sisaka
15. dec 2024

My milujeme ryby!
Najlepšia celá ryba pompano, na filety najlepšia treska, na steaky (grilovanie) halibut, losos, mahi-mahi, najlepšia surová ryba ahi tuniak, losos

marica61
17. dec 2024

@terezkaarthuramax Ja som po dlhej dobe konečne objavila Tilapiu. V minulosti nám veľmi chutila.