Najlepší vaječný likér z obchodu

miskakyblik
16. dec 2024

Ahojte kočky, prosím nemám kapacitu vaječný likér robiť a v okolí nikto neponúka domáci vaječný likér. Neviete mi prosím zo skúseností poradiť značku , kde ten likér chutil dobre ? Za ktorý by ste sa nehanbili naliať Navsteve a aj sebe ? Vďaka za tipy🙂

alzbeta311
16. dec 2024

Baileys

miskakyblik
autor
16. dec 2024

@alzbeta311 baylies robí aj vaječný ? To som nikdy nevidela ani Google nenašiel niečo také..ako vyzerá fľaša prosím ?

henka123123
16. dec 2024

Vajecny sen

joannita
16. dec 2024

@miskakyblik urob domaci, to mas do 30 minut a ten bude na 100% super. Fakt je to velmi rychle.

gladys_07
16. dec 2024

@joannita citas vobec co napisala?

liusa82
16. dec 2024

@gladys_07 písať mohla my máme odtestované asi všetky z obchodu a je to hnus na jedno kopyto.Na domáci s vodkou alebo ginom sa nechytá nič a ozaj je to rýchle.Tie z obchodu sú len taká žbrnda riadne neochutená nech je to značka aká chce

alzbeta311
16. dec 2024

@miskakyblik nie ospravedlňujem sa , vajecny nie ale práveže preto je úžasný 🥺 na to si sa nepýtala ospravedlňujem sa

mimirka32
16. dec 2024

@miskakyblik mne chuti z lidlu

nahodnemeno
16. dec 2024

vajecny sen

joannita
16. dec 2024

@gladys_07 ano citam a napriek tomu jej radim, aby si urobila domaci, preroze jej to bude trvat kratsie, ako zakladanie tejto temy.
Urob si aj ty, lebo vidim ze sa nuďkáš a staras sa so cudzich veci 🤦‍♀️

miskakyblik
autor
16. dec 2024

@joannita nestará sa do cudzích veci ,má pravdu. Ja viem ako sa pripravuje vajecnak, viem aj čo to žiada času na to nakúpiť, urobiť ho a aj upratať a podobne a teda neurobím to celé za 30 minút, to by som to veľmi šidila..ale na druhú stranu ani založiť 3 - vetnú tému mi nezaberie 30 minút ako asi tebe keď podľa toho posudzuje ostatných tak ja veru neviem či máš správne vnímanie času, keď už to porozumenie z písaného textu ti nefunguje...tak ale možno sa len tak nuďkas, neviem...vždy ma pobaví keď najviac odveci odpoveď najviac šteká..tak na zdravie🍸

1ryba
16. dec 2024

@miskakyblik neviem odkiaľ si, v kaviarni u nás v meste ponúkajú domáci na predaj.

paulinarm
16. dec 2024

Vaječný sen

kitycat
16. dec 2024

Skus pozret enjake lepsie cukrarne ci nemaju? Alebo daj aj online ci ti nevyhodi dajaku ponuku co by ta ani nenapadlo normalne?

Ja som v Prahe tak na SK neporadim 🙂

akvi
16. dec 2024

@miskakyblik viem, že to nechceš počuť, ale kupenske sú riadny hnus. Do všetkých pchaju farbivá, ktoré sú potenciálny karcinogen a veľa ľudí je na ne aj alergická, len si to neuvedomuje, že z jedného štamperlíku má žihľavku, kýcha a pod. Ale možno sem niekto napíše nejaký, kde nebude farbivo, tak si rada nechám poradiť.

joannita
16. dec 2024

@miskakyblik paneboze 🤦‍♀️
Clovek da radu a ty mas potrebu napisat taky dlhy koment 🤦‍♀️
Ako ja neviem, ale ja mam nakupene tie 4 ingrediencie za 10 minut, ked to spojim s beznym nakupom, tak 3 minuty ale vlastne, ja osobne mam vsetko na vajcak doma. Priprava mi trva max 30 minut a to som este dala rezervu, ked tebe to trva tak dlho, mala by si sa zamysliet nad tym ze si asi pomala, alebo nesikovna.

Tak viesco, kup si tie hnusne žbrndy v obchode teda, navsteve bude iste chutit. Dobru chut 😘

miskakyblik
autor
17. dec 2024

@joannita veď práve, nedala si radu, dala si poucanie a ešte k tomu ironicky vyjadrené a to do konca , a teraz mi neuveríš, ale podrž sa, o niečom na čo sa tu vážne ale vážne nikto nepýtal...takže ak nabudúce budeš chcieť niekomu poradiť takýmto pasívne agresívnym spôsobom k niečomu na čo sa ťa nikto nepýtal, nerob to. Budeš prekvapená ako o to vážne nikto nestojí. A keďze ani toto od začiatku nechápeš tak ako iné veci, o tvojej šikovnosti taktne pomlcim.za necelých 30 minút si zbrndu vyrobím aj kúpim. A ty si pokojne var svoje tri kúpené ingrediencie ja si , prepáč, držím doma úplne iné potrebné veci ako je Gin alebo vodka , ale každý podľa svojej potreby. Veselé Vianoce 🥲

joannita
17. dec 2024

@miskakyblik kopirujem moj prvy koment: "urob domaci, to mas do 30 minut a ten bude na 100% super. Fakt je to velmi rychle"

Kde tam prosimta vidis agresiu a ironiu?? Vam tu niektorym uz dobre kuruje, ze vidite agresiu a ironiu v normalnom komente, kde ti pisem slusne ze je rychle a cbutne vyrobit si doma vajcak. Povedala by som ze ty mas v sebe nejaku skrytu agresiu, ked v slusnom komente ju vidis 🤦‍♀️
Rozum mi ostava stat.
Ale ako som pisala, bez si teda kupit chutny ečkovy umelohmotny vajcak a prajem ti uprimne dobru chut.
Mimochodom, ja davam do vajcaku rum a mam ho doma z minuleho roku 😅 ale chapem, ze ked dochadzaju argumenty, pouzijeme take trosku primitivnejsie 😊

alzbeta311
17. dec 2024

@joannita môžem recept poprosiť? 🙏😊

miskakyblik
autor
17. dec 2024

@joannita no vidíš, taký dlhý koment, a pritom ani prečítať po sebe ich nezvládnem viac. Ja nehovorím o tomto komentári, ale aby som ti dala aspoň v niečom za pravdu, tak áno, poniektori volia veľmi primitívne reči, špeciálne keď už ani nevedia koľko a akých komentárov, pardon, ,,dobrých rád,, rozdávajú. A samozrejme, éčka vo vaječnom likéri je presne ten problém. Utekaj do vianoc ešte utkat deťom na krosnach niečo na oblečenie, nech nemusíš éčka v alkoholoch rátať po večeroch , lebo to už je ozaj nuďuška ako sa patrí, z toho by kurovalo ozaj každému, takže ešte raz a naposledy, šťastné a veselé, vďaka sa nerady a papa 🤦🥲

joannita
17. dec 2024

@miskakyblik ako som uz napisala.... Ked dochadzaju argumenty, tak pouzijeme take trosku primitivnejsie a ich intenzitu neustale zvysujeme 🤦‍♀️😅

joannita
17. dec 2024

@alzbeta311 jasne poslem 🙂

earlgrey
17. dec 2024

@miskakyblik Čo ťa tak pohoršilo na komente od @joannita? trocha sebareflexie neuškodí.

livka_
17. dec 2024

@joannita jej prva veta"nemám kapacitu vaječný likér robiť" a tvoj prvy koment "urob domaci". Sa necuduj ze ta clovek do prdele posle. Tiez by som ta poslala. 😊

bielasovicka
17. dec 2024

No fakt je najlepší ten domáci. A je to rýchle spravené. V obchode by som už nekupovala, pretože s domácim sa to nedá porovnať. A neverím, že nemá niekto 10 minút času.

alzbeta311
17. dec 2024

@joannita ďakujem čakám🙂

joannita
17. dec 2024

@alzbeta311 poslem vecer, mam to doma v compe...

joannita
17. dec 2024

@livka_ ano a aj napriek tomu som jej poradila aby zvazila domaci. Preboha co je na tom take strasne 🤦‍♀️😅
Ked svoj cas radsej mina na MK, ako spravit vajcak doma....no co na to napisat...

earlgrey
17. dec 2024

@bielasovicka Môžem poprosiť recept? ten 10 minútový 😀

akvi
17. dec 2024

@bielasovicka aj ja poprosím recept, ďakujem.