Ahojte aká je najchutnejšia plnka do torty? 😊Ďakujem
Oreo, pribinačik🥰🥰
@vanda323 ako to oreo plnku robíš prosím ta
táto téma sa tu opakuje každý týždeň, myslím, že to je individuálne. Ty najlepšie poznáš toho alebo tých, komu bude torta určená a vieš, čo majú radi. Obľúbená je plnka mascarpone či už s tmavou alebo bielou čokoládou a ovocím, ale moja susedka by ´ju ani neochutnala, miluje klasiku, plnku čokoládovú, maslovú a bez ovocia. Moja teta nugátovú so sekanými opraženými lieskovcami. Sto ľudí, sto chutí. Pozri na stránku https://tortyodmamy.sme.sk/ je tam more receptov, vyberieš podľa vaších chutí
Pre mna napriklad lieskovoorieskova, co ide do jadranskej torty. Ale neviem, ci ti to pomoze, lebo ako bolo napisane vyssie, kazdemu chuti nieco ine 🤷♀️ To ako ked sa opytas, ktore ovocie je najchutnejsie 🤦♀️
Mascarpone, tucny tvaroh a biela cokolada...pre mna uplne naj, pomer robim 1:1 mascarpone s tvarohom a na kazdych 250g davam jednu bielu 100g cokoladu roztopenu
@elizabet173
@nelca84 to je aj ten problém že keby mám hľadieť na to komu čo chuti a nechutí musím spraviť minimálne 4 torty 🙂
@nika_m
Ďakujem spravím tuto😊
Tak presne preto neexistuje na tuto otazku spravna odpoved.
@katuskamala1 Neviem ako sa robí ja som ju len jedla 😂😂😂
@vanda323 🤭
tak by som si s tým vôbec nelámala hlavu, vynechala by som plnku, ktorú niekto neznáša a urobila tú, ktorá sa mi robí najlepšie.
Nie som extra cukrarka, ale taka klasica je mascarpone, slahacka, biela cokolada..