Na čom strúhate zeleninu a ovocie?

maybe888
8. aug 2019

Zdravím všetky gazdinky 🙂 Na čom strúhate zeleninu a ovocie? Máte nejaký elektrický strúhač? Robot? Niečo osvedčené, čo uľahčí prácu a skráti čas prípravy? Ja zatiaľ strúham všetko ručne na strúhadle, ale prestáva ma to baviť 🙂 Čo používate na strúhanie cukety, jabĺk, mkrvy, atď.... Poraďte prosím

ukulela
8. aug 2019

male mnozstvo rucne, velke (napr zemiaky na halusky) na robote.

janba
8. aug 2019

Na tomto, je to super 🙂

ildiko36
8. aug 2019

@maybe888 ja vsetko robym na robote..neskutocne clovek usetry cas..spinave nadoby dam do micky..

lucy1311
8. aug 2019

@maybe888 toto je super vec

0ria0
9. aug 2019

@maybe888 mám krájač s nádobou, čo som kúpila s ponorným mixérom bolo to spolu v balení 🙂

flientica
9. aug 2019

Ja mam take nieco ako pridala lucy1311 ale nemam elektricky ale normalne rucny, to mi poslala draheho mama, najprv mi to prislo ako somarina, ze to tak nic nenakraja ale pokraja mi to vsetko fakt :D Este aj orechy

lucyluv
9. aug 2019

Ja to hodím do robotu, ma taký sekacik a je to skoro ako nastrúhané, len treba sledovať, aby to nerozsekalo na kašu, keď to robíš príliš dlho :D

lucyluv
9. aug 2019

Takúto sadu mam

valeriadk
9. aug 2019

Mam presne to co má @lucyluv . Top vec. Plus mam uzku nadobu do ktorej sa da ponorit ponorna časť 😊 nahradi mi to väčšinu domacich robotov ci mixerov.

gertrudka222
9. aug 2019

Doma mám len ten tyčový s tou nádobkou a inak sa stúha všetko na ručnom mixéri. Neviem nejak sme si na to zvykli takto

lucyluv
9. aug 2019

@valeriadk presne, ja nemám ani iný robot, táto sada úplne stačí na bežné fungovanie, žiadne 150dielove roboty :D ja som v tomto minimalista a pritom ani nemám pocit, že by mi dačo doma chýbalo.

valeriadk
9. aug 2019

@lucyluv mne to manžel kupil za par eur a vsetky ostatne roboty a mlynceky struhadla a neviem co išli do perinaca 😀 kupa storocia. A ked som prisla na to, ze nemusim struhat zemiaky lebo aj to pekne zostrotuje ... .

maybe888
autor
9. aug 2019

@janbaďakujem za tip... a postrúha to aj zemiaky na halušky?aj jablká na jablčnik? A cibuľu na guláš?čistí sa ľahko?🙂

maybe888
autor
9. aug 2019

@ildiko36 a aký máte prosím Vás robot? Ste s ním spokojná? Na čo všetko ho využívate?

maybe888
autor
9. aug 2019

@lucyluv ďakujem za odpoveď 🙂ja mám takú sadu od Bosh, ale využívam len ponorný mixér. Nádoba je dosť malá na tom sekáčiku, ja potrebujem dačo také, čo mi uľahčí robotu, ked potrebujem postrúhať dve kilá zemiakov, či jabĺk, alebo kýbel cukety 🙂

ukulela
9. aug 2019

@maybe888 ak mas miesto v kuchyni, kup si robot. nemusi byt profi, staci jednoducha verzia, len s miskou a k nemu teda ten sersam okolo - ja som si velmi zvykla a si krumple (na halusky/hariulu/...) ale aj jablka, maso, a najma cesto - aj kychnute - riesim len s robotom.

maybe888
autor
9. aug 2019

@ukulela A aký prosím Ťa máš robot? myslím značku a typ

marty85
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katka3213
Odpoveď bola odstránená
Zobraz