Dobrý deň dostala som mäso z diviny,. môžem ho dať v celku tak ako je na plech a piecť až kým sa bude rozpadať alebo musím ho poriadne očistiť.
Nikdy predtým som takého mäso nerobila
Je to vec vkusu, ja odblanujem všetko
Odblanit môzes,neviem ci napr.z vysokej je mäso vhodne na pecenie.Je to podla mna, prilis suche.
Skôr gulas alebo na cibuli urestovat.
Ak je to diviak,ok.
Aj tiež všetko odblaňujem, mne to proste vadí, keď to mám potom také dostať na tanier. Ak to vám doma nevadí, tak nemusíš samozrejme.
Ako chces, zavisi od toho, co mate radi. Ja si neviem predstavit pripravit neodblanene maso, takze odblanujem vsetko. Moja mama zas napriklad neodblanuje nic, podla nej je to plytvanie.
Zavisi aka divina je to a aka cast zvierata. Svieckovu zo srny odblanovat netreba, zato predna noha z diviaka si to pyta. A niektoru divinu je dobre napacovat pred upravoua radsej dsit ako piect, lebo zverina vo vseobecnosti ma malo tuku. Niektore kusky sa daju upravit ako minutka
tak isto ako by si robila hovädzinu alebo bravčovinu