Musím mäso z diviny odblaniť?

12. nov 2024

Dobrý deň dostala som mäso z diviny,. môžem ho dať v celku tak ako je na plech a piecť až kým sa bude rozpadať alebo musím ho poriadne očistiť.

Nikdy predtým som takého mäso nerobila

btus
12. nov 2024

tak isto ako by si robila hovädzinu alebo bravčovinu

vevebono
12. nov 2024

Je to vec vkusu, ja odblanujem všetko

tundra
12. nov 2024

Odblanit môzes,neviem ci napr.z vysokej je mäso vhodne na pecenie.Je to podla mna, prilis suche.
Skôr gulas alebo na cibuli urestovat.
Ak je to diviak,ok.

janina1127
12. nov 2024

Aj tiež všetko odblaňujem, mne to proste vadí, keď to mám potom také dostať na tanier. Ak to vám doma nevadí, tak nemusíš samozrejme.

btus
12. nov 2024

@tundra my pečieme aj jeleňa, alebo srnca 🙂

diewcatqoo
12. nov 2024

Ako chces, zavisi od toho, co mate radi. Ja si neviem predstavit pripravit neodblanene maso, takze odblanujem vsetko. Moja mama zas napriklad neodblanuje nic, podla nej je to plytvanie.

viestta
12. nov 2024

Zavisi aka divina je to a aka cast zvierata. Svieckovu zo srny odblanovat netreba, zato predna noha z diviaka si to pyta. A niektoru divinu je dobre napacovat pred upravoua radsej dsit ako piect, lebo zverina vo vseobecnosti ma malo tuku. Niektore kusky sa daju upravit ako minutka

tundra
12. nov 2024

@btus ano,srnci chrbat je mnamka👍.Jelen, je ako hovädzie,len ina chut.Samozrejme,kazdemu podla vlastnej chuti🤗