Ahojte. Chcem sa poradiť. Musí sa leco sterilizovať? Ja som našla na nete recepty kde ho nestwrilizovali. Iba naplnili, zatvorili a obrátili hore dnom. No teraz sa bojím, či sa nepokazí. Dakujem
Nikdy nesteriluzujem. Uplne stačí tak, ako si popísala.
A zabalím do deky na 24 hodín samozrejme
Ja vždy všetko radšej sterilizujem. Aspoň na pár minút do pary nech chytí víčko. Lebo keď si pomyslím, koľko materiálu, času a energie do toho vložím a ma sa co i len jeden pohár pokaziť... 🙈🙈🙈
@xtimkax ahoj, robim leco tak, ze nakrajam patadajku, papriku, nasolim a necjam to pustit stavu.potom len kratko sterilizujem. Leco vonia a chuti podobne ako cerstva zelenina
tiez som prvy krat tento rok urobila bez sterilizovania, lebo som mala toho vela tak tiez cakam ci sa to ide pokazit ci nie 🙂
@janetinka27 ahoj. Tento tvoj spôsob sa mi páči,lebo je rychly🙂 Prosím ťa, máš aj presný pomer koľko paradajok a koľko papriky treba použiť? Ďakujem
@ajko ahoj, robim podla toho,kolko zeleniny mam, nemam presny pomer 🙂 paradajky su vodnatejsie, papriky pevnejsie,takze paradajok je viac. Niekedy je cervensie, niekedy zelensie 🙂))
@janetinka27 🙂 čiže freestyle 🙂 ďakujem krásne 🙂
Keď ho naplniš hneď po odstavení horúce a zatvoris, stačí ho nechať pod dekou vychladnúť. Ja len tak robím. Nikdy sa nepokazilo.