Muffiny do škôlky

gingerie
4. okt 2020

Ahojte, rozmyslam nad pecenym darcekom pre deti v skolke k synovim narodeninam (nerada by som davala lizatka a pod.)
Mate s tym niekto skusenosti? Chcela by som muffiny alebo Brumikov.
Ako ich zabalit pre ostatne deticky? Stretli ste sa s tym?
Dakujem 🙂

veronikaszabova
4. okt 2020

@gingerie porad sa najprv s ucitelkou, ci ich mozes priniest v case korony.
U nas sa mozu nosit iba hygienicky zabalene veci po kuse.

0silvia0
4. okt 2020

@gingerie urcite domace teraz nie, to sa nehodi. Tiez by si nebola rada, ak by tvojmu dietatu niekto dal nieco domace. Nevies, kto to chytal, balil, kto v rodine je v akom zdravotnom stave atd.

liz_lemon
4. okt 2020

do skolky sa nemohli nosit domace jedla ani v casoch bez korony

karmen118
4. okt 2020

Veľa detí už má rôzne potravinové alergie, takže vážne sa radšej poradiť s učiteľkou.

hipuska
4. okt 2020

U nás nikdy nebol problém. Nosili sa napr.medovnicky domáce, jablká, banány. Ale osobne si myslím, že deti sa najviac potešia kupovaným sladkostiam a tvoj syn bude aspoň za hrdinu. A na jednej Kinder čokoládke alebo lízatku až tak "nezáleží"

fiafia
4. okt 2020

@gingerie u nas v škôlke niesu povolené domáce veci dokonca ani ovocie. Nebolo to dovolené ani pred koronou, duplom teraz. radšej by som kúpila to lizatko

ajka0207
4. okt 2020

@gingerie u nás je vyslovený zákaz nosiť niečo čo nie je balené jednotlivo a deti si to musia rozbaliť až doma s rodicmi. Kvôli korone. Takže zisti si či ti to vôbec povolia z hygienických dovodov.

benit
4. okt 2020

Moj syn ma skoro 14 a uz ked on chodil do skolky nemohli sme nosit doma upecene kolace. Poviem ti, ze jedna moja ziacka priniesla pre deti mimonovske banany a deti boli neskutocne sklamane. Ona sa tesila, lebo s maminou lepili mimonov a malovali. Ovocie je pre deti vsedne. Viac sa potesia malej cokoladke, lizatku, cukriku.

dupinka
4. okt 2020

No zvlášť teraz by sa to asi nestretlo s pochopením. Skús radšej kúpiť nejaké "zdravšie" sladkosti v zdravom obchode alebo bublifuk, ten mal v našej škôlke úspech.

gingerie
autor
19. okt 2020

@veronikaszabova
@0silvia0
@liz_lemon
@karmen118
@hipuska
@fiafia
@ajka0207
@benit
@dupinka
Dakujem Vam velmi pekne. Tak som sa pytala u nas v skolke a teraz naozaj nic nosit nemozme, iba kupene a zabalene.
Pekny den