Mrazenie šunky, syru

7. nov 2022

Ahojte boli sme v polsku na nákupe, doniesli sme viac potravín... Mozem dat sunku, syr, Jogurty do mrazu? Mäso, parky jasne davam, tak mozno by aj sunka zniesla... Len tie jogurty si niesom istá 😬 ale zas ked aj mliecne a kremove nanuky su v mraze.. Poradte co všetko mrazite nezvyčajné

tamvtme
7. nov 2022

zamna tvrdy syr a sunka po rozmrazeni uz len na tepelnu upravu, lebo uz to nie je ono....

nikpa
7. nov 2022

Šunku som raz zamrazila lebo mi zostalo veľa po príprave studenej misy ale potom sa to nedalo jesť, išlo to do koša.

euka210
7. nov 2022

Syr mrazim, ale to potom ide na pizzu ci zapekanie...chutovo uz to nie je ono, rovnako sunka, salama.
Z jogurtu v mraznicke predpokladam ze by bola potom voda.

sigma510
7. nov 2022

Bežne nakupujeme na jeden šup viac šunky, krajanej slaniny, syrov a podobne, dávame do mrazaku a postupne vyberáme podľa potreby. Nič tomu nie je, kto by behal stále do obchodu hore dole.

sigma510
7. nov 2022

Ale teda myslím balené výrobky samozrejme.

selest
7. nov 2022

Davam sunku ale rozdelim na porcie aby sa hned zjedla ked vyberiem.

evica17
7. nov 2022

@sigma510 podobne, nákupom veľké množstvo,teda celý bál syra,to nemrazim,ale.ked som mrazika tak po vybratí ok a šunku naporcujem na kúsky čo vieme zjesť do pár dní a mrazim. A v pohode aj len na také jedenie s chlebom,nie len na tepelnu upravu. A jogurty by som tiež v pohode mrazila,tomu sa nemá čo stáť po rozmrazeni.

oli18
8. nov 2022

Sunku aj tvrdy syr mrazim, nic im po rozmrazenie nie je. Sunku treba len osusit od vody papierovou utierkou.

andrea_82
8. nov 2022

počula som tip, že šunku zabaliť do alobalu a tak dať zamraziť. Vraj vtedy nepustí toľko vody. Jogurty by som do mraziaku dala už len ako na nanuk. Podľa mňa rozmrazené budú nechutné.

veronika3110
8. nov 2022

tiež dávam šunku na porcie a nikdy jej nič nie je, je ako čerstvá

autor
8. nov 2022

@veronika3110 ďakujem za rady🙂 napchala som to vcera do mrazu, uvidíme potom ake to bude 🙂

klaudscha11
8. nov 2022

Sunku som davala, ale taku ze vkuse a potom som ju pouzila na varenie. Syr som neskusala. Ked das zamrazit jogurt, tak potom ho asi zjest jedine ako nanuk.