Ahojte, prosim vas, chcem narobit slivkove gule do mraznicky do zasoby. Len neviem v akom stadiu to zamrazit, poradi niekto? Normalne ich uplne uvarit, a vychladnute zamrazit? A potom ked budeme chciet jest, tak co? Do vriacej vody na chvilku? Alebo to len nejako predvarit najskor? Alebo vobec nevarit, len surove zamrazit a varit az potom? Mali sme dnes kupene, to sa malo zo 10 minut povarit, no netusim ci boli nejako uz predvarene alebo co. Vdaka!
Ahoj. Mrazim zo zemiakoveho cesta. Na tanier za surova na dve-tri hodiny do mraznicky a potom do sacku. Mrazim tak aj perky a sulance. Vzdy su jak cerstve 😊
Surove ich porozkladaj na tacku, nechaj zmrazit a potom zosyp do sacka.
A ked chces robit do zasoby, tak nerob zo zemiakoveho cesta, pretoze potom sa rozoadnu. Odporucam spravit z odpalovaneho cesta, v kuchyni Lidla je recept na jahodove, ale to cesto sa da pouzit na hocijake ovocie. A su 500x lepsie ako zemiakove alebo tvarohove aj cerstve aj mrazene a s cestom sa perfektne pracuje.