Mam zopár kusov toho aj toho, v mrazničke. Sú to obaľovanie potraviny, syr bol obalovany doma a len za Mrazený, rezeň je tuším polotovar, mozno bol predsmazeny neviem... Ale ako na to teraz? Mam ich len vybrať a rovno dat do pan ide smazit? (Jasnwcze syr a mäso separe), alebo ich treba nechať odmrznut vonku a až potom smazit? Ďakujem
@lentilka78 no syr urcite nie na malom ohni, ved vytecie
@lentilka78 Syr sa práveže nemusí prepiecť, na rozdiel od mäsa.
Autorka, ak je rezeň polotovar, tak bude mať niekde na obale návod na prípravu. Ak si už obal vyhodila, tak skús pohľadať na nete podobný výrobok a pozri tam.
ja mrazim domace oboje. vytiahnem rezne nechám prirodzene rozmrznut aspon na 1/2 a na miernom ohni opekam. syr rizmrazujem na cca 30-60 sec. v mikrovlnke a porom na panvicu. ak mas kupovane rezne davaju sa rusim rovno na panvicu. na obale by mal byt navod
Syr nerozmrazuj, rezne áno. Syr opeč zprudka, nech sa ti nerozleje, tam ide len o to aby sa upiekol trojobal.
Ani jedno sa nerozmrazuje. Syr daj na silnejší plameň, mäso na slabší.
ak je to polotovar, tak na obale je napísaný spôsob prípravy. Ale ja by som syr veľmi nerozmrazovala a upiekla prudšie, a mäso by som nechala rozmraziť a vyprážala pomaly. Ako keď robíš nemrazené - syr rýchlo a mäso pomaly
nič nerozmrazuješ dáš len na olej.
Nemám s tým skúsenosti, nekupujem polotovary, ale syr by som určite aj zamrznutý dala do panvice, dávam pred vyprazenim nachviľku do mraziaku aby nevytiekol
Ale treba prazit na malom plameni, nech sa to pekne prepecie, aj mäso aj syr