Mrazená údená šunka bola 2 roky v mrazničke

marycrazy
27. jan 2021

Dobrý deň,
aká je maximálna doba uloženia údeného mäsa v mrazničke?
Nemám s tým skúsenosti.

evinqua
27. jan 2021

@marycrazy ja teda nepiuzijem nic co je v mraznicke viac ako 6 mesiacov

ivkazba
27. jan 2021

Slanina a parky sa odporúčajú mraziť 1-2 mesiace, takže údené asi podobne.

rosannar
27. jan 2021

po dvoch rokoch by som to nejedla 😒

elizabet173
27. jan 2021

@marycrazy vyhod to, dva roky som nemala v mraznicke v zivote nic

mima1
27. jan 2021

Uz som tu videla viac krat prispevok ze maso 2roky v mraznicke atd len premyslam ze ked cistite mraznicky tak ako casto. Lebo ja tak 3 ci 4mesiace a ocistim a poprekladam atd

ivkazba
27. jan 2021

@mima1 ak niekto zje 2 ročné mäso z mrazničky, nečudujem sa že ju ani pravidelne nečistí

panelacikova
27. jan 2021

@marycrazy to by som neriskovala....

0silvia0
27. jan 2021

@mima1
@ivkazba tak možno chladničku/mrazničku vyloží, umyje, nahádže naspäť, lebo je to škoda vyhodiť. A zasa to tam je uskladnené do budúceho čistenia... len dedukujem, lebo ľudia sú rôzni.

majkeel
27. jan 2021

mrazenim by sa nemalo nic stat nieco take, ze by sa pokazilo, ale ak to bude chutit hnusne, tak to jest nebudete. Ochutnaj, ak to nebude chutit, rovno hodit psovi. Po dvoch rokoch to uz moc chutit teda asi nebude.

nikiki29
27. jan 2021

2 roky je veľa na akékoľvek mrazené jedlo. Keď niečo také nájdem, dávam to rovno psovi, len teda údené nežerie 🤷🏻‍♀️ vyhodila by som to.

brezza
27. jan 2021

Baby by ste sa cudovali, ale u nas sa do restauracii a jedalni dostáva aj 4 rocne kuracie maso z Brazilie. Ani nevieme co jeme...

ivkazba
27. jan 2021

@brezza preto mäso jem len vo vybraných reštikách.

dom_evi
27. jan 2021

takto sa ta opytam, kupila by si si v obchode take maso? asi nie tak ze to mas to iste, nejedla by som ho, je to prilis dlha doba na maso!

brezza
27. jan 2021

@ivkazba ano, ale blbe je, ze sa to dostava aj do skolskych jedalni

aurorastone
27. jan 2021

@brezza no tak to už asi do žiadnej nikdy nepôjdem 😵