Dala som naklicit mungo fazulu, trochu moc 😅 , mozem dat zamrazit? Co je najvhodnejsie: do sacku alebo nadoby? A nakolko sa zmeni chut po rozmrazeni a dokedy treba skonzumovat? dakujem
ahoj, pre tuto davku klickov uz odpovedam neskoro, ale mozno poradim do buducna🙂 ,,,, ked klicky zamrazis, znicis v nich vsetko cenne, koli comu si ich klicila,,, skus z nich urobit natierku - hummus - da sa aj z hocakej surovej naklicenej strukoviny , nielen z vareneho ciceru - rozmixuj naklicene mungo s cesnakom, olivovym olejom, citronovou stavou , tahini (alebo rozdrvenym sezamom ) a cerstvymi bylinkami, napr koriandrom ,,,,, a je po probleme🙂 na chlebe sa rychlo zjedia🙂 dobru chut🙂
@lubinka9 alebo osol, polej oliv olejom (kludne pridaj chilli) a supni do rury - vynikajuce vecer ku filmu namiesto lupiemkov, chrumiek a pod zavislosti ;)
ahoj, pre tuto davku klickov uz odpovedam neskoro, ale mozno poradim do buducna🙂 ,,,, ked klicky zamrazis, znicis v nich vsetko cenne, koli comu si ich klicila,,, skus z nich urobit natierku - hummus - da sa aj z hocakej surovej naklicenej strukoviny , nielen z vareneho ciceru - rozmixuj naklicene mungo s cesnakom, olivovym olejom, citronovou stavou , tahini (alebo rozdrvenym sezamom ) a cerstvymi bylinkami, napr koriandrom ,,,,, a je po probleme🙂 na chlebe sa rychlo zjedia🙂 dobru chut🙂