Dajú sa zamraziť medové rezy, puncovy, rez so želatínou?či šľahačkove asi nie však?🙂potrebujem kúpiť v cukrárni, aby mi vydržali na sviatky.Keď spravím objednávku musím vziať z každého 5 ks a to je veľa.Chcela som si dopredu kúpiť mix a zamraziť.
@kvetinka75 Práve som chcela napísať, že v pohode by som zamrazila všetky, okrem želatínových, keď som si prečítala tvoj príspevok. Tak som zase o niečo múdrejšia.
@h2 po rozmrazení nie je nič ani tým želatínovým.
My bežné mrazime puncove aj medové a mne osobne po rozmrazeni chutia viac 🙂
Medový aj punčový áno, šľahačkové a želatínové určite nie.
Medove a puncove som uz mala zmrazene. Po rozmrazeni (cca o pol roka - hodili sa v lete) chutili normalne.
@kvetinka75 to si na potešila som sa bála, že tej šľahačka či mascarpone sa niečo stane.diiik
Z3latine mraz nesvedci na oko uz nebude taka pekna.stiahne sa ale na chut jej nebude nic
Nesmieš to mraziť! Kvôli baktériám.
medovy puncovy ano.zelatinovy skor nie za mna...ono zo zdr.-hyg hladiska asi bude ok, ale chutobo si myslim ze to uz nebude ono.
Mascarpone sa nemoze mrazit ak je samotne v kelimku. Vtedy sa zgrcne. V zakusku uz to nevadi. Ja.mrazim vselico a este som nemala zakusok po rozmrazeni zly.
ja som ešte nemala zákusok, ktorý by sa nedal zamraziť. Želatínové pravidelne mrazím, keď ich spravím viac, aj šľahačkové.