Prosim poraďte. Viem, že napríklad cesto na pizzu sa môže v pohode mraziť, ale robím teraz moravské koláče a úplne som neodhadla koľko vyjde z kila muky. Myslite že to cesto bude fajn po rozmrazeni?
@janinah to je samozrejme možnosť, ale práveže nemám dosť surovín na plnku preto to chcem urobiť takto
v pizzeriach urobia velakrat kysnute cesto raz, nechaju poriadne nakysnit a potom jednotlive bochnicky mrazia a ziju z toho mesiace- chod do toho.
Cesto by malo v mrazaku byt bez vzduchu zabalene
Áno mrazim cesto kysnuté tiež.
Môžeš i cesto zamraziť. Je lepšie, ako keby si ho mala len chladničke, kde nemrazí
@martinmmartin zamrazila som to nakoniec a dala do folie, nabuduce to zavakuujem teda
Kysnuté nerobim, ale mrazim kvaskove bochniky na chlieb.
Vo folie to stačí.
Upec koláče a tie už hotové zamraz.