Ahojte idem robiť ešte parížske rohliky a kokosky + grilážky môžem sa do toho už teraz pustiť? Linecké na kokosky som videla že uz napiekli aj ostatný, keď spravím teraz kokosky a az potom budem napĺňať vydrží mi to do vianoc? Kedy ich chystat aby mi vydržali? A nepokazili sa?
Na fb v jednej skupine dávala pani obrazok kde už mala aj naplnené a to bolo okolo 1.12. ze ona je cukrárka takto to robi 40 rokov a jedia aj mesiac naplnené krémové veci, ja by som to po týždni už nezjedla, ja by som este počkala týždeň 😃
Stačí začať s pečením od budúceho týždňa
Stačí až budúci týždeň, nenahli sa, budete to jest vy, tak nech to mate čerstvé. Niekoľko týždňové si viem aj kúpiť.
A plnkové zákusky robím maximálne 1-2 dní pred Vianocami.
Kľudne už môžeš upiecť, ale naplň až tak 2 dni pred Vianocami.
Ja tak zvyknem robievať a vždy sú dobré.
Parížske rožky zvyknem piecť, pečiem ich tak, aby sa zjedli do 3-4 dní. Staršie by som rodine jesť nedala, veď je tam šľahačka. Ja ich plánujem piecť budúcu sobotu (21.12.) a do Vianoc sa zjedia.