Môžem už teraz piecť kokosky, grilážky a parížske rožky?

10. dec 2024

Ahojte idem robiť ešte parížske rohliky a kokosky + grilážky môžem sa do toho už teraz pustiť? Linecké na kokosky som videla že uz napiekli aj ostatný, keď spravím teraz kokosky a az potom budem napĺňať vydrží mi to do vianoc? Kedy ich chystat aby mi vydržali? A nepokazili sa?

melanta
10. dec 2024

Parížske rožky zvyknem piecť, pečiem ich tak, aby sa zjedli do 3-4 dní. Staršie by som rodine jesť nedala, veď je tam šľahačka. Ja ich plánujem piecť budúcu sobotu (21.12.) a do Vianoc sa zjedia.

valikasikulova
10. dec 2024

Na fb v jednej skupine dávala pani obrazok kde už mala aj naplnené a to bolo okolo 1.12. ze ona je cukrárka takto to robi 40 rokov a jedia aj mesiac naplnené krémové veci, ja by som to po týždni už nezjedla, ja by som este počkala týždeň 😃

64jarka64
10. dec 2024

Stačí začať s pečením od budúceho týždňa

qwert87
10. dec 2024

Stačí až budúci týždeň, nenahli sa, budete to jest vy, tak nech to mate čerstvé. Niekoľko týždňové si viem aj kúpiť.

qwert87
10. dec 2024

A plnkové zákusky robím maximálne 1-2 dní pred Vianocami.

lilianka28
10. dec 2024

Kľudne už môžeš upiecť, ale naplň až tak 2 dni pred Vianocami.
Ja tak zvyknem robievať a vždy sú dobré.