Baby pouzili by ste do kolaca margarin ktory je uz po zaruke? Asi nie vsak? Myslela som ze je este v zaruke, vsetko mam nachystane a bum... ☹
pokial je svetly a nema tmavozlty povlak (oskrab nozom trochu navrchu a uvidis pripadny farebny rozdiel), tak v case velkej nudze by som ho pouzila. Ak je vsak zozltnuty, tak urcite nie.
s tou farbou je to pravda ak nema rozdielnu farbu tak je ok. par dni hore dole je naozaj jedno 🙂
Koľko stojí ten margarín? 1,50 ci 2eura? Je to pre teba a tvoju rodinu tak vela, ze chces dat do koláča surovinu po spotrebe?
Navyše taka umelina ;(
Margarin by som nikdy ani nekupila 😠
ovoňaj, ak nepáchne plesňou - tak môžeš použiť.
Žienky a myslíte si že v cukrárňach a pekárňach používajú maslo? Veľký omyl.... 😀 😀 😀 😀
určite nie, pár centov mi nestojí za to, aby som niekomu privodila žalúdočné problémy.
Jezis sa tu idete z toho pokakat, ja som zvedava ci vsetky davate do kolacov normalne maslo (teraz nehovorim o zakuskoch). Ak nie je vela po zaruke mozes, ak sa ti na pohlad nezda podozrivy 🙂
ak to nedas do plnky, ale len do cesta (prepecie sa)tak je to uplne v pohode. Inak a pre hejterky, viete, ze Hera je margarin?
otvor , ak nejavy niake vyrazme zmeny tak OK
očuchaj popozeraj či nie je žluklé a ak nie použi 😉
Prave preto nekupujem zakusky v beznych cukrarnach, aj ked si davam piect, ziadam maslo - a ano - je to sakra citit. K otazke : Kludne by som ho pouzila, to vydrzi aj rok 😀
Keď už máš všetko nachystané, tak použi, ale inak by som nabudúce také nedávala, aj tak je to čistá umelina, nie, že ešte po záruke. Ja už margarín dosť dlho nekupujem, maslo vyjde omnoho lacnejšie. Keď je v akcii, tak si nakúpim aj 10 kusov, dám do mrazničky a potom pri pečení vždy len vytiahnem. Určite je to zdravšie a o chuti ani nehovorím.
@vilki vsak to je taka umelina ze sa snad ani nema co pokazit 🙂
ak pisu ze minimalna doba trvanlivosti, tak uplne v pohode ak nema nejake zmeny farby/chute/vone.
pri masle je to predsalen trosku ine, ale pri margarine par dni hore/dolu podla mna tak vela nespravi