ja magor zohrievam byt lebo sak chut na langos :D
aleee...mam vela mozem ich mrazit uz take upecene?
dakujeeem
@minenkak ze ich mam vela ci mozem dat na mrazak ci blbost.
zohrievam byt pri robeni langosov
zohrievam rozumej vonku je teplo a ja si byt este oteplujem,
ale mozem ich dat uz take hotove na mrazak?
Prepáč ale píšeš ako hotentot.... Hotové do mraziaku asi nie.. Skôr cesto daj do chladničky a urob zbytok zajtra alebo v pondelok, č asto tak dávam a nič mu nie je
@lentilka78 ok a napisala som to ako som citila. nic nie je na tom zle, snad som ta moc nepoburila. ked tu mozu 16 rocne dievcata pisat o penetracii a bat sa ci nie su tehu, tak snad nie je zakazane pisat ako chceme. 🙂 ci?
Normálny človek pochopi co si myslela a áno môžeš kľudne dat hotové do mrazničky ale do aspoň 2 sackou aby ti nenapachli od niečoho iného
@mimuska328 dakujem tekne.
cesto som sa bala dat do chladu, lebo mi v tomto teple nadherne vykyslo. a toto co pises mi skor dava logiku.
Veď ale písala si to úplne bez ľadu a skladu a dáva sa do mraziaka,ak chceš dať dnu a ak na mraziak vín položiť tak na mraziak,kto to má rozumieť tej hatlanine
@minenkak ty si nenapisala o nic lepsie 😀 ale dik za tip.
Môžeš kľudne aj cesto si nechať v chladničke aspoň ja mam taky recept ze sa ma dat do chladničky a robiť až na druhý deň. Aj pizzu taliansku keď robím tak cesto mi kysne v chladničke a vydrží tam par dni v pohode
Daju sa hotove zmrazit, ja som take kupovala kedysi v Tescu. Iba sa potom chvilu v rure rozmrazili a boli super.
@mimuska328 ok nabudude tak spravim
@simsalabim dakujem
Haha, aj ja si stále zahrievam byt😂😂😂. Každé dva dni pečiem chlieb a dnes buchty😋.
Ano, vyprazene mozes zmrazit. Este nie tak davno sa predavali, zial uz nie su.
Ja som ta pochopila hned.a ano,mozes mrazit
@viestta v jednote som ich videla predávať
úplne v pohode robím bežne ked mo ostane a keď nemám rýchlo navarené vytiahnem a sú super.
Čoooi?