Môžem dnes upiecť crincles a dať ich do mrazničky?

eikenella
19. dec 2022

Môžem dnes upiecť crincles a dať ich do mrazničky, aby prečkali čas do Vianoc? Ďakujem.

martul
19. dec 2022

@eikenella nedávaj, načo, prežijú aj v izbe alebo špajzi, veď nemajú plnku

eikenella
autor
19. dec 2022

@martul nezvykla som, len po tyzdni mam skusenost, ze uz stracaju chut a su suchsie. teraz este do vianoc je stale relativne daleko, aby boli kolace cerstve

nevenka
19. dec 2022

Ja toto nechapem. Zeny sa tu predbiehaju, ktora skor zacne pred Vianocami piect a dusuju sa, ake su fajn tie kolace, ci keksy a potom niekomu pride skoro piect taketo suche 5 dni pred Vianocami. Tak ich treba dat do plastovej dozy, uzavriet a do chladnej miestnosti, nic sa im nestane. Ja mam od minuleho tyzdna napecene medove platy, kosicky, medovniky a linecke, od soboty laskonky a plnit planujem az vo stvrtok, nieco v piatok, hlavne tie maslove plnky, ale medove rezy mozno naplnim uz v stredu, aby to stihlo odmaknut a bolo chutne. Crincles sa fakt nema co do vikendu stat 🤔.

bluemoon24
19. dec 2022

@eikenella a mas nejaky overeny recept? Nase dopadly zle, jsou tvrde.

eikenella
autor
19. dec 2022

@nevenka mam skusenost, po tyzdni uz crincles nie su chutne, meni sa ich chut nie su take vlacne. tak ano, nieco sa im stane, najlepsie su cerstve. preto chcem vediet, ci niekto ma skusenost, ci take su, ked sa hotove vytiahnu z mrazaku.nakolko stvrtok a piatok planujem piect puncovu tortu, stedrak, snehove plnky s cokonaplnou, burizonove gulky, crincles sa mi uz proste nechce. a ako rodina sa stretavame az v nedelu a pondelok.

julinka65
19. dec 2022

cesto este okej, ked sa da do mrazu, ale hotove kolaciky? no neviem, co by z nich bolo, ked ich vyberies. ale oni ti v pohode uz tych par dni vydrzia do Vianoc. ja som robila este minuly tyzden.

rachel36a
19. dec 2022

@eikenella nie, nedavaj...a uz vobec ich takto vopred nepec...naj su cerstve..

eikenella
autor
21. dec 2022

@rachel36a
@julinka65
@nevenka
@martul pre všetkých skeptikov :D, crincles v mrazničke sa nestalo nič. praskovy cukor sa netopí, polialala som ich cik-cak cokoladou, su makke a chutné.

rachel36a
21. dec 2022

@eikenella len oni maju byt chrumkabe zvonka, mäkke vo vnutri...takze za mna ee...