Ahojte.. navarila som asi 2 litre vývaru, ale nemína sa to tak ako som s predstavovala. Môžem ho dať do nádoby a zmraziť? je mi ho luto vyhodiť..
Ja robím vývar vždy za účelom, že ho naporcujem do krabičiek a dám zamraziť. A potom vyberám krabičky, keď potrebujem vývar na soté, rizoto, guláš atď...
samozrejme
jasne
super kočky dakujem, este som nezmrazila nikdy, ale doma mám naničhodnú sestru a partnera, ktorí žerú kebab ked je doma navarané :D
kludne, len ho treba dobre precedit aby bol cisty
@cookie29 to som už urobila pred podavaním, ale precedím pre istotu, diky
nabudúce nevar, daj si kebab s nimi 🙂 žartujem, aj nám robí problém variť v mini množstvách pre dvoch
Zamrazit mozes 🙂 mna pobavilo, ze 2 litre vyvaru a nema to kto zjest. To je u mna na jeden-dva dni :D :D ja mam velmi rada vyvar a zjem pol litra na posedenie a pokojne si dam aj 3x denne 🙂
@nafka0483 Ved ho sama jem, denne 2x :D taka som na nich nasrata aj stými kebabmi a bagetami ze by som ich najradsej zabila. :D
jasne, ja dam do sačku zavakuujem a zamrazim
Ja mrazim v sklenenych zavaraninovych flasiach
Jasne robím to bezne
jasne. vela ludi tak robi