Môžem dať polku neošúpaného zeleru do mrazničky? Alebo ho mám predtým ošúpať/blanšírovať? Ďakujem.
Tak logicky ocistit. Ked ho budes chciet pouzit, tak budes najprv cakat kym sa rozmrazi a potom cistit? A preco by niekto mrazil hlinu a spinu?
Ja napr do polievky supnem zeleninu rovno z mrazaku, tam si ju ukladam teda cistu, naporciovanu, pripravenu k okamzitemu pouzitiu.
ja takisto ošúpem, opláchnem a potom rovno do polievky..
prvýkrát som to skúšala s neošúpanou mrkvou.. a nechala som ju akože rozmarziť, že ju ošúpem a ona za 10 minút celá zmäkla a zhnila a bola hnedá .. :D tak už som sa poučila na svojich chybách
Ja osupem, umyjem, nakrajam a mrazim. Postupne minam do pllievky.
Ja mam vzdy tak zeler v mraznicke. Osupem, nakrajam na stvrtky a zamrazim. A potom uz len vytiahnem, a dam do polievky, ked potrebujem 😊
Ošúpať, pokrájať na menšie a strčiť do mrazáku 🙂 (ak ide neskôr na polievku)