Ahojte… kedze som len zacinajuca a teda neskusena „pekarka”, mam taky dotaz na tie skusenejsie z vas… Mozem dat do kremu na kolac Heru/Palmarin? Ja by som tam osobne dala radsej klasicke maslo, ale v recepte sa pise Hera alebo Palmarin… Je to podla vas ok do kremu?
Palmarin za mna nie, Hera ako tak, este viac ako tak Hera maslova, ale ked mas maslo daj maslo aj ked pisu margarin. Len ho nechaj poriadne zmaknut
môžeš... maslo, heru, alebo palmarín,,, aj hélia sa dáva.
Urcite daj radsej maslo.
Radšej daj klasické maslo
Helia je na krém. Hera a palmarin na cesto. Aj je to napísané na obal
do kremu maslo jednoznacne
Recept ako z maminej starej knizky zo sociku. A v zivote tam nedavala Heru, nam.to nechuti, take slane ci ake. My nedavame anido lineckeho, vanilkovych rozkov a kosickov Heru...Davame klasicke maslo, a do kremov nikdy nic ine. U nas sa idu zabit navstevy za kolacmi, lebo im chutia.
Ludia casto hovoria, ze nemaju radi maslove kremy, ale ja si myslim, ze je to tym, ze tam ludia nedavaju prave maslo, ale tieto nahrady, s maslom je to ovela chutnejsie. Samozrejme, pokial nemas alergiu na mliecnu bielkovinu.
Vzdy len maslo! Alebo pri veganskej/antialergické verzii kokosový krém.
Všetky tieto umeliny cítiť a ked uz niečo peciem, tak nechcto aj chuti!
Pokial kamoska upečieme s hrou, zas nebudem pindat a normalne zjem v pohode. Ale doma len maslo v takom prípade.
Všade kde je písaná Hera alebo Palmarin, dávam už dlhé roky maslo. Stužené rastlinné tuky sú dosť humus, čiže tým nič nepokazíš a koláčiky budeš mať len kvalitnejšie 🙂
Taktiež dávam len maslo, žiadna hera palmarin a zákusky sú božské 🙂
Áno,palmarin do krémov bežne používam