Skúsenejšie žienky poraďte prosím, môžem dať dusené huby- čerstvé podusené na cibulke zmraziť a potom pooužiť do omáčky? PolievkYy?Budú chutit dobre? Nebude to blato? (Dubáky, suchohríby).dakujem pekne
@maybe888 áno samozrejme, ja to robím tiež a huby majú vždy riadnu konzistenciu, nikdy nie blatovú, to len ak ich rozvaríš. Mám takto zmrazený aj cesnak/chilli na drobno v olivovom oleji vo forme na ľad, aj zeleninový vývar a len hodím kocku do varenia keď potrebujem.
jasne, ze mozes, tomu sa nic nestane.
@ckocka
@cocolino234
@zuzu586
@martinenka886
Dakujem krasne, ze ste mi poradili 🙂
Skladujem tak huby cialene, podusím na masti bez cibulky (ale tá tam nijako nebude vadiť) a zamrazím.