Ahojte môžem použiť do paprikssu smotanu na šľahanie? 😅
Ano
jasne, ved taka tam ma aj ist
Ja som debil fakt 😂 všade čítam že sladká a pri tom je to jedno a to isté..ďakujem žienky 😂🥰
Samozrejme, bezne taku davam 😀 U nas v obchode sa malokedy stane, ze najdem normalnu na varenie, tak si musim poradit inak 😀 Robievam s touto casto a super, nejaky rozdiel to nie je. 😀
@ciarraa bola som u nás v malej jednote a tiež som nenašla na varenie ale dám hentu a bude to fajn 😀
Kľudne ju daj, rozdiel medzi tou na šľahanie a bežnou na verenie je obsah tuku. S tou na šľahanie budeš mať o niečo hustejšiu omáčku.
Ja používam Rama smotanu fialovu , je to šľahačka a dávam ju aj do sviečkovej.
Popravde, ešte som takúto neskúšala dať, ale dobre vedieť, že je aj taká možnosť 😀 Že sa s tým proste nič nestane.
@monicka144 nic mu nie je je výborný ❤️😂
ja tiež len takú používam.
Ja tiež dávam aj na šľahanie ale keď nemám tak aj na varenie.
Ja len takú používam