Ahojte mamicky mam doma doma skoro 9 mesacneho smeja a robila som dnes kuraci perkelt kde je aj 33% slahacka s kolieckami. mozem mu to dat na obed?
do roka som davala len kyslo-mliecne vyrobky - kyslu smotanu, jogurt, ... s kyslou smotanou by som problem nemala 🙂 slahacku, mlieko, ale aj tvaroh som davala az od roka. do roka ze sa este vyvijaju oblicky a tvarohma vela bielkovin a dost to zatazuje nezrele oblicky u maleho baba. ak si neodobrala pres solenim, koreneni, nedala by som vobec. ale tak moj nazor 🙂 ak nemas co ine, daj viac kolienok, vyber maso a polej minimom omacky ...
@ukulela A prečo by mala vyberať mäso....
A dávať suché kolienka? 😅😉
@bobana297 Ak prehnane nesolíš a nekoreníš tak kľudne daj. Toto je zase môj názor.....Tak ako som napísala vyššie - možno zje pár lyžičiek - a samozrejme daj aj mäsko.😉 Ja som do každého príkrmu dávala aj malinkú štipku soli-na zvýraznenie chuti zeleniny, mäska, ostatného, bylinky, rascu,.....Ale to je už každého vec. Toto je len moja skúsenosť. Deti sú v poriadku a zdravé a nič im nechýba. Zjedia všetko čo nezje ich.
no dala som mu a teda nešmakovalo mu moc 😀 coz on je ako prasatko vsetko spapa 😀 tak si dal zelebibovu polievku 😂 evittam ja mu davam trosku dochutene solou my sice moc nesolime takze si myslim ze ho to nezabije. aspon bude zvyknuty. kamoska nesolila az ked jej mala mala 2 a pol roka a potom ani bohovi nic dochutene zjest 😊 ja sa nebojim mu dat 😂 len tou slahajdou som si nebola ista
Skor smotana na varenie, toto moze byt dost tazke na trávenie