Môže 21 mesačné dieťa smažené jedlo?

hanule24
17. nov 2011

Maminky mam taku otazku mam dceru ktora ma Rok A 9 mesiacov a neviem ci jej mozem davat smazene jedlo?myslim tím Rízky,syr,salamu,co co sa smazi....nesom si ista,ale radsej sa chcem poradit...dakujem velmi pekne....

sue
17. nov 2011

@hanule74 a načo smažené? ak chceš, aby sa dieťa stravovalo zdravo, tak smažené by som nedávala... inak si myslím, že sa nič nestane, ak z času na čas zje niečo smažené... ale doma by som cielene nič smažené nerobila.

janka_pn
17. nov 2011

prilezitostne kuracie prsia smazene, rybu a podobne. nie prepaleny tuk, kvalitnejsie maso. smazeny salam a syr su podla mna prilis mastne a tazke....

vivusika
17. nov 2011

A načo jej zbytočne zaťažovať trávanie smaženým jedlom? Určite je pre dieťa vhodnejšie dusené mäsko a oveľa ľahšie stráviteľnejšie... a vyprážaný syr alebo salámu by som určite nedávala.

akika722
17. nov 2011

môj starši ma skoro 4r a smažene jedlo ma max raz za 3m 😉
ja robim smažene veci minimalne a ak robim tak to väčšinou dam manželovi do prace...Deti na take veci maju ešte kooopu času...
Starši aj ked vie čo to je /jedol to/ nepyta si to,neprahne za tym.. /čo som zatial rada/

mandragora22
17. nov 2011

moze, ale nezatazovala by som zbytocne zaludok. ja sem-tam podam, ale ja mam takeho "jedaka", ze si da za dve vidlicky a je najedena, takze pohoda. keby vsak jedla ako sa patri, vyhybala by som sa vyprazanemu. predsa len, nie je to zdrave 😉

olifcek
17. nov 2011

my sme uz vyskusali,ale to bolo len par hltov, viac si oliv neprosila, ale kuriatko napriklad robim v rure vo vode, rezne urob v rure na papieri... 😉 i mne to viac tak chuti

babul83
18. nov 2011

Podľa mňa už môže. Ale na vlastnej skúsenosti som zistila, že našim to nechutí. je to pre nich akési suché. Radšej majú dusené, sťavička. :D. Síce vypražaný syr mi ako tak spapajú, ale to mi mávame, tak raz za štyri mesiace.

martaniana
18. nov 2011

už môže, ale je to pre ne dosť suché, náš malý má tiež radšej jedlá s omáčkami, alebo cestoviny, tie priam zbožňuje..