Môže 2 ročné dieťatko papať syr Niva?

sisiska
13. feb 2012

Mamicky, davate svojim detickam zhruba vo veku 2 rokov uz papat syr Niva alebo ine plesnove syry? dakujem

katy1979
13. feb 2012

nie a nedavam ani jednemu. pokial viem hranica u tychto syrov je 3 roky a myslim ze je to hlavne kvoli listerioze ktore take deti tazko zvladaju teda ak vobec.

anjelicek26
13. feb 2012

No neviem, nedavala by som. Maly dostava obcas syr typu emental ci camembert, ale tie zelene este nie.

rainbow0508
13. feb 2012

nemali by este...okolo 3 rokov az...presne kvoli tym plesniam v syre

pimpulienka
13. feb 2012

Nie určite nie s plesňou. Eidam, Emental, Gouda, mozzarella..pri takych ostať

winipega
13. feb 2012

Ja nedavam ani mojej 7r.take syry,plesnive vôbec,nam dr.povedala ze take syry a huby vraj az od 10rokov 😕

karamel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
emogeon
13. feb 2012

júúj ani 6 rocnej nedavam taky syr 😒

raffaella
13. feb 2012

my davame bio s bielou plesnou, neviem presne ako sa vola, kupujeme ho v rakusku 😉 my sme ako deti plesnivé syry jedavali este skor.

cat
13. feb 2012

nie nedávam, ani 6 ročnému- pre možný obsah listéríí /ak je syr vyrobený z nepasterizovaného mlieka/ a pre vysoký obsah živočíšnych tukov a soli. Myslím si,že to deťom ozaj netreba, veď je kopec iných syrov, ktoré v pohode môžu jesť.

svetielkoand
13. feb 2012

urcite nie kvoli obsahu plesni, soli, moznej nakaze listeriozou, ked uz syry, tak typu zerve, lucina, cottage, v mensom mnozstve eidam, emental

liviadanova
13. feb 2012

Camembert, niva a huby od 6 rokov

lucia375
13. feb 2012

Nie, určite nie, ja ani v tehotenstve nejem plesňové syry. 😖

katren
13. feb 2012

@winipega to vazne ze huby od 10rokov??? ved to je sprostost....ked, tak od 3, nie od 10.....a nasa uz nejdla huby a nemala s tym najmensi problem....
este by som s plesnivym syrom pockala radsej nejaky ten rocik 😉

wewe22
13. feb 2012

podla detskej lekarky syry do troch rokov len tvrde neudene po troch rokoch uz mozu vsetky pokial ide o plesnove a huby neni dovod nedavat ich do 9-10 rokov aj v skolke kde maju predpisane vhodne potraviny pre deti robia maso na zampinonoch

anabelka83
13. feb 2012

moj maly ma 1 rok a 11mes a ja ked som jedla nivu,a si pytal tak som mu dala a ked mu chuti mu ju davam vzdy,keby mal nejaku alergiu alebo nieco aj tak by ju mal aj bez toho,takze je to podla mna hlupost,deti maju papat co im chuti a nie co si ich mami precitaju v knizke 😀 😀 😀 😀 😀 z toho su alergie a nie z normalnej stravy 🙂

miskax2
13. feb 2012

tiez nedavam papame len eidam goudu alebo karicku tavenu a este ma velmi rada parenicu :D a k tym hrybom mala uz hryby papala a nic jej nebolo ale to je individualne