Morské riasy pre dieťa. V akom množstve mu ich dávať?

babylove1745
2. aug 2011

Maminy, mate skusenosti s podavanim morskych rias pre 13 mes.babatko? A v akom mnozstve sa mozu podavat?

tea333
2. aug 2011

ja v tom nevidim problem, ved to nie su ryby 🙂 jediny problem by som videla v jode, ktory obsahuju.Skus na nete najst, kolko jodu ktore riasy obsahuju, a kolko jodu by malo spapat dieta.

babylove1745
autor
3. aug 2011

dakujem tea333 skusim to pozriet 🙂

adka7755
4. aug 2011

ja viem,že dám asi divnú otázku,ale : na čo sú tie morské riasy??? Ja som sa s tým ešte nestretla.ďakujem za odpove´d.

babylove1745
autor
11. aug 2011

@adka7755
ahoj, ja ich chcem hlavne pouzivat kvoli tomu,ze maju vysoky obsah zeleza,lebo dcerka je anemicka { ma 13 mesiacova a stale okrem kojenia nechce nic zjest,ked tak, tak len 2-3 kavove lyzicky,aj to ma stoji vela energie,lebo ju hodinu nahanam s lyzickou v ruke,aby som do nej nieco dala..,a tie riasy planujem nasypat na ryzu,ktoru zje ako tak sama,hoci nie vela...}

didi35
11. aug 2011

@babylove1745 Ja pouzivam na posypanie riasu nori, pri vareni polievky wakame a pri vareni strukovin kombu. V pohode pouzivaj. 🙂

ewana
10. júl 2012

@babylove1745 ahoj ako to nakoniec dopadlo s tými morskými riasami? Zvládla ich malá v pohode? Ja mám 11 mesačné bábätko, a tiež ma to napadlo, že mu ich začnem dávať do jedla... len takú štipku na začiatok...