Moja zbierka receptov

15. apr 2024

Ahojte, ako máte poriešené vlastne zbierky receptov? Chcem si odložiť recepty čo nájdem na nete, vytlačiť si to, v časopise, v knihách, čiže rôzne formáty papierov, ako to dať dokopy? Do euroobalu a sanonu? Alebo lepiť na papier? Zase nech to nezaberá viac miesta ako je treba. Ide mi o recepty, ktoré chcem vyskúšať, alebo ktoré nám chutia, mať to po ruke, keď budem potrebovať inšpiráciu. Mám rada pekne dizajnové veci, takže aby to bolo aj krásne potrebujem 😀

viestta
15. apr 2024

Tie na vyskusanie si len vytlacim, tie co sa osvedcili prepisujem do specialnej knihy co som raz dostala na Vianoce

caroline_
15. apr 2024

Mam takú knihu na recepty

btus
15. apr 2024

ja mám aj zošit, kde si zapisujem recepty od niekoho, a potom mám šanóny a tam mám v euroobaloch vytlačené recepty, alebo z časopisov. Ešte to tam mám potriedené podľa druhu mäsa a zošity mám dva - jeden na koláče a druhý na jedlá ako obed, .....

hederamonstera
15. apr 2024

Ja si prepisujem recepty, o ktorych viem, ze pri nich uz ostanem.
Ale rozmyslam aj nad tlacenim s obrazkom, take dlhsie recepty, ktore sa mi nechcu prepisovat, ale este som sa k tomu nedostala

autor
15. apr 2024

Ide mi hlavne o fotky, obrázky, ja keď to vidím, tak mi už napadnú recepty aj z hlavy 😀 keďže veľa varím zeleninových jedál...

natall113
15. apr 2024

Osvedčené recepty mám prepísané v knihe
Také čo chcem skúsiť mám vytlačené v euroobale