Mohli byť vajíčka skazené?

20. jún 2024

Prepáčte prosím otázku.ráno sme ja aj syn zjedli vajička natvrdo.syn viac žltka ja bielka.podľa pachu a chuti sa mi nezdali zlé.len ide o to, že manžel ich večer uvaril a nedal do chladničky.boli celú noc na linke.ja som bola ráno v tom, že ich uvaril až ráno keď odchádzal do práce. vstáva o hodinu skôr ako my so synom.a teraz medzi rečou vysvitlo, že ich uvaril večer a nechal na linke.nič nám so synom nie je.ja mám dosť slabý žalúdok, neznesiem hocičo.myslim si, že tomu vajičku nič nebolo.ide o to, že syn ide zajtra zo školy na výlet a obávam sa, aby mu neprišlo zle tam...ale to by nám už asi prišlo zle v priebehu dňa nie???nie až tetaz resp.zajtra po takom čase...

egonsk
20. jún 2024

ked si nieco vsugerujes, mozno ta aj prezenie, lebo inak boli tie vajicka ok, kedze presli tepelnou upravou a vonku mohli za tych par hodin akurat viac zoschnut, iked je teplo.
Skazene vajicko by si ucitila aj ty, aj syn to mi ver, ze to by si nezjedla celkom urcite.

koniarova
20. jún 2024

Nič sa im nestalo. Nie je dôvod sa obávať.

pribinak
20. jún 2024

Ako boli pokazené tak by si sa od rana posra…už 10x
Okrem toho pokazené vajcia fakt extrémne smrdia

magimi
20. jún 2024

Keď na Veľkú noc varíme vajíčka, tak sú ozdobené na stole 3 dni a nikomu sa nič nedeje 😀

januska12323
20. jún 2024

Vajcia boli uvarené, nič im nie je akurát cez noc vychladli.