ahojte,potrebujem mlieť orechy a mak v mixéri.neviem či to môj mixér zvládne.moje dve dcérky nemôžu ísť von,lebo prší a mixér bude dosť vrčať.čo im mám povedať pred spustením mixéra a dajú sa mlieť orechy a mak v mixéri?dakujem.
😀 😀 😀
A co takto vyskusat pomliet mak aj orechy v mlynceku, tak to robia bezni ludia 🙂 aj dcerkam by sa to viac pacilo, kedze to nehuci🙂
@monicka8 Zajtra sa chystam vysavat..co mam povedat mojmu 5 rocnemu?ako mu to vysvetlit? 😀 😀
ako mám mojim dvom ročným dcerkam vysvetliť že bude velké vrn,vrn,vrrrn s mixérom?to mi skúste prosíím poradiť.dakujem
Toto je nejaka mixerfilia? Uz niekolky krat som tu videla takuto temu..
😀
@monicka8 Nezabudni dat mak spolu s orechami,lepsie ti to pomixuje...samotny mak by ti tam len lietal...vela stastia vrn,vrn,vrn 😀 😀 😀
omg, uz zase mixer ETA 0012 😕
ja by som pre istotu vzala deti k psychológovi a až potom by som pomlela
@evicaka mozno skor maminka by tam mala skocit, bez deti... ale zase nechcem sa do nikoho pustat. Pardooon 🙂) Ale je to take vtipne na piatok vecer :D
prave mixujeme mak na sladku veceru, obe deti pri nas v kuchyni, mladsia uplne ignoruje a starsia uz aj pomaha...no ziadnu traumu u dievcat zatial nepozorujem a na psychologa to vobec nevyzera 😀 😀 😀... a mam napisat aj znacku mixera, dievcata, hm? 😀
jasnééé napíš viera 77
@monicka8 mlyncek je od slova mliet, mixer od slova mixovat. Takze orechy ani mak sa v mixeri mliet nedaju.
A tusim uz neprsi takze dcery mozu ist von a chod si s nimi vyvetrat hlavu aj ty.
Kde este kupim mixer ETA 0012? Vyzera byt velmi dobrej kvality 😎 😉
ja sa tu usulam od smiechu na tejto diskusii 😀 😀 😀
ano viera 77 pomixuje orechy aj mak.
uz mam pomixované.
@monicka8 doma meliem mak, orechy, kavu, korenie (rastu, klinceky .... ) na Bosch MKM 6003 - stoji okolo 14 eur. Pomlete za 7 sekund. Moc nehuci. Ma kapacitu maku - na jednu strudlu - na jednu davku. Pouzivame uz 4.rokom. Extra rychle cistenie, len prejdem hubkou a ocistim obruskom. Vrelo odporucam.
orechy mozes ale mak ti podla mna nepomelie. a co by si im chcela hovorit, no ze ides mixovat 😀