Prosím, tie ktoré pečiete, môžem si korpusy na mini pavlovky urobiť dopredu? Nič sa im nestane? Ak áno, ako ich uskladniť?
Mám zvyšné bielka už teraz, ale koláčiky potrebujem až o týždeň.
Ďakujem.
Ja si susim pavlovky kľudne týždeň dopredu,len dbam na to aby boli úplne vysušené, potom ich zavriem do sklenej dózy aby nezvlhli (naposledy som použila dokonca plastovú) a nikdy nieje problém .. minulý týždeň som ich takto robila naposledy
@dori92 ako dlho ich pecieš a na koľko stupňov, aby boli dobre vysušené? Viem že každá rúra je iná, ale aspoň orientačne.
@lilianka28 bielka hod do mrazničky, upecies v príhod u chvíľu. Beze pečivo by ti vydržalo, ale pavlovky ostávajú vo vnútri vlhké, to by aj povrch ťahal vlhkosť zo stredu a neboli by chrumkave