Miešanie bielkov nad parou

marrs
25. mar 2021

dobry den mamicky-tie,ktore viete ako piect. otazka: bielka miesane nad parou, 12 minut, teplota nad 89 stupnov ,su bielka ok? ci treba dlhsie. potom ich este horuce budem davat slahat.potrebujem len ci je to "uvarene"v poriadku.dakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marrs
autor
25. mar 2021

@viestta dakujeeem

marrs
autor
25. mar 2021

@viestta a ked teplomer teda ukaze 89 stupnov, mozem prestat, alebo ide aj o cas? dakujem

bolarazjedna
25. mar 2021

My sme to nikdy teplomerom nemerali, ani časovo, slahali sme to nad parou kým ta pena nebola pevná, čiže keď slahas elektrickým šľahačom a tie pliehlbinky ktoré tam vznikajú po hranách metliciek ostanú už zreteľne (nevymiznu), tak je to dobre.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marrs
autor
25. mar 2021

@bolarazjedna nie nie, ja rucne iba v podstate potrebujem ich "uvarit" a potom az slaham v stroji

marrs
autor
25. mar 2021

@viestta ja som ich nad parou robila 89 stupnov , 12 minut, tak snad ok :D