Medovníčky bez cukru

yollanda
26. nov 2018

Máte osvedčený recept na tieto medovníky?

rencina_4
26. nov 2018

ako myslis uplne bez cukru, ci len s umelym sladidlom. nejak som sa v tom stratila :D

landsmanka
26. nov 2018

ak existuje recept na medovníčky bez cukru, tak si ho aj ja poprosím 🙂

iwesska
26. nov 2018

V akomkolvek recepte ked vyhodis cukor, tak budu bez neho 🙂 Ci ani med tam nemoze byt? To uz budu potom asi len nejake susienky.

asia83
26. nov 2018

@yollanda Nie, nemám recept na medovníčky bez chuti.

matazirafa
26. nov 2018

Existuje také že Google kam zadáš túto požiadavku a vypľuje ti receptov plnú onú

evka64
26. nov 2018

@yollanda a z akeho dovodu chces bez cukru? Ja ma dia dcerku a namiesto klasickeho cukru pouzivam brezovy alebo steviu....a cast muky nahradim mandlovou

veronicka1901
26. nov 2018

Ja som minuly rok piekla pre mamu, co je diabeticka, tiez som pouzila brezovy cukor

yanni
26. nov 2018

Jasne, ze existuje. Ak uz mas recept, jednoducho skrtni z neho cukor a je to. Ja takmer nikde nedavam cukor alebo len silne zredukovala gramaz. Do pernickov davam len med. To staci bohate aby boli chutne. Treba len vyskusat.

yollanda
autor
26. nov 2018

@landsmanka
@yanni
@evka64 minuly rok som take robila. Boli len s medom, no netuším kde nájdem ten recept. Zabudla som kde som ho videla

yanni
26. nov 2018

@yollanda Ja nemam explicitne recept bez cukru. mam staryrecept od starkej, jasne, ze s cukrom a medom. ja som jednoducho len ten cukor vynechala.

merlinja
26. nov 2018

medovníčky bez cukru?! OMG! Káva bez vody. Život bez lásky. ....

yanni
26. nov 2018

@merlinja Zly priklad. Je tam med a sladke je to az prilis.

merlinja
27. nov 2018

@yanni však píšem: MEDovníčky bez cukru - veď je to v názve. Ďalšie veta hodnotí, ďalšie extrémy, nielen v stravovaní....

airaw
27. nov 2018

Veď keď med zohrejes nad asi 40 stupňov, stáva sa z neho viac-menej obyčajný cukor, takže to máš jedno 🙂 nebude to ani zdravšie, ani nič

evinea
4. dec 2018

@airaw presne dnes som sa o tom doobeda s kamoskou rozpravala. Lebo mam recept na medovniky, kde sa maslo s medom vari a musi sa nechat rozvarit. Fakt v tom mede uz potom ziadne vitaminy nie su, ze je to len o chuti v podstate 🙂

michellia
4. dec 2018

medovniky bez cukru su, je vela receptov, ja som robila bez cukru a dala som viac medu, ale kedze med sa vari, tak to som kludne mohla dat aj cukor, je to uplne jedno, vobec to nie je zdravsie, ked cukor som vyhodila z toho receptu, preto treba celkovo pozerat teda recepty kde je len med a nemusi sa varit

laura2016
4. dec 2018

@yollanda páči sa, pozrite na fb Zábavné papanie a tam máte medovníčky iba s 3 PL medu a dosladené 2 jabĺčkami zo špaldovej múky.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=240...