Baby aké máte skúsenosti s ryzovarom? Dobrá je ryža? Odporcite mi značku, pre koľko ľudí uvarí? Nás je 6, ďakujem za typy.
aj ja mam Sencor, treba si pozriet ten vacsi.....v pohode navaris ryze aj na 3 dni:D ...pre mna jeden z najlepších vynalezov, pri ktorom kúpu vôbec nelutujem
@sorciera24 super ďakujem
@martul odsleduj si kolko zjete pri bezno vareni, ktore pouzivas teraz, a podla toho si vyber velkost ryzovaru. NIe podla poctu osob, ale podla objemu ryze, ktoru zjete. Nech nemas bud zbytocne maly, alebo opacne zbytocne velky.
Mame Sencor. A ryza je vyborna. Barches dnu ryzu, vodu, sol, zatvoris a dovi dopo. Do 1/2 hodky ryza hotova ani prstom nepohnes.
Ahoj za mna naj ryža - a odporúčam Tefal robím v ňom aj polievky
Aj u nás Tefal od Vianoc,vyskúšala som zatiaľ basmati a bask guľatozrnnú.Som spokojná.Posolím a do stredu dám celú cibuľu a dva klinčeky,dodajú chuť.
@dievca pozri aj na YouTube recepty z ryzovaru ja som sa tak naucila tie polievky 👍🏼👍🏼😊
@malinoismum Ďakujem pozriem.
@martul ak varis 750g ryze, tak urcite si vyber niektory vacsi. Ja mam uz druhy, znacky tristar (totalny lacnak...za 15€). Prvy fical asi 6-7rokov najprv 4 roky na intraku, kde na nom varil asi kazdy. Bezal aj 10x denne 🤣 potom som ho mala uz doma a dosluzil tak divne, ze raz varil a raz nie. Tak som si kupila druhy a ten uz ide tiez tusim 4. rok a nie je nic jednoduchsie ako v nom urobit ryzu. 1kelimok ryze=1,5 kelimka vody, cibula, vegeta alebo sol a korenie. Teraz som nasla take, ze pyramidky na ryzu 👌. Zapne to a idem si po svojom. Za 20 minut je ryza hotova. Okrem toho vie varit polievky, cestovinu, take veci ako pohanku, bulgur..
@jankalukasova ďakujem vám za rady.
@martul máme sencor, robím len v ňom poslednú dobu je to rýchlo a bez problémov, dám tam len ryžu, vodu, soľ, kari a ryža jak lusk, dokonca posledné tri razy aj muž robil, čo v živote sa mu do ryže nechcelo :D