Ahojte
Mate niekto skusenosti s tymto typom el.grilov? Chcem kupit do daru,no niekde som pocula zevraj pecu velmi pomaly..a maso sa ani neprepecie..
Mate ho niekto doma?
Dakujem za odpovede
@laura0107 Ahoj, my nemáme rakletovací, máme stolný gril Tefal optigrill XL. Som s ním veľmi spokojná, my grilujeme radi a veľa, máme aj záhradný gril vonku na terase, ale s týmto môžeme mať grilovačku aj v zime. 😁 Je super na steaky, klobásky, ryby, zeleninu, plnené bagety... Ani párky už klasicky vo vode nevarím, z grilu sú lepšie. Akurát kuracie s kosťou (stehienka, krídelká) som si tam zatiaľ netrúfla robiť, možno by sa prepieklo, ale neviem, neskúsila som.
My máme klasický plynový gril a sme spokojní. Celkovo si na týchto veciach potrpíme, ako aj na vybavení kuchyne. Kupujeme radšej kvalitnejšie a trvácnejšie.
my mame abien od vitariana,dobre sa umyva a nepripaluje sa na nom nic,teplotu ma nastavitelnu
My mame niečo podobne ako na fotke 🙂 Len nemam náš poruke aby som ti napisala značku ale mäso sa určite prepečie 🙂 Samozrejme záleži na veľa veciach , take kuracie sa ti upecie vpohode krkovičku či bravčove stále marinujeme aspoň den dopredu je potom poddajnejsie 🙂